Retraiteavond 12 maart

Donderdag 12 maart begint om 20.00 uur een avond om stil van te worden. Doel van deze retraiteavond is niet het vergroten van theoretische kennis over mediteren, maar de praktijk ervan te oefenen. Het is dus voor het grootste deel van de avond stil. Je krijgt materiaal aangereikt, maar bent vrij om dat al dan niet te gebruiken. 

Deze avond is de start van een pilot om te ontdekken of de tweede donderdag van de maand een goede avond is en ook of dit aanbod voorziet in een behoefte.
Dat vermoeden is er, gelet op de retraiteweekenden waarvoor nu telkens mensen op de wachtlijst staan, maar dat zal blijken.
Je hoeft je niet van tevoren op te geven, mag wel via onderstaand mailadres. 
Je kunt de avonden los van elkaar bijwonen.
Je bent welkom voor koffie/thee vanaf 19.45 uur, we starten echt om 20.00 uur. 
Uiterlijk 21.30 uur eindigt de avond.
Vanwege de temperatuur maken we gebruik van de nieuwe keten. Op een later moment mogelijk de kerkzaal. 
Het is fijn als je een bijbel en iets te schrijven bij je hebt, want stel je voor dat je een inzicht of gedachte krijgt, die je niet wilt vergeten. 
We zijn de avond offline.  

Zou je mee willen doen, maar is donderdag niet passend of heb je andere vragen? Laat het ons weten via retraites@nk-utrecht.nl

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.