Save the date: 18 mei Kidshood

Op zaterdagmiddag 18 mei van 14.30 tot 18.30 uur is er weer een Kidshood! Dit organiseren we omdat we kinderen willen laten weten dat we ze belangrijk vinden. De kidshood is een middag met alle aandacht voor kinderen, met theater van Matthijs Vlaardingerbroek, workshops, eten en gezelligheid. Het is bedoeld voor kinderen uit groep 3 t/m 6. Je hoeft geen lid te zijn van de Nieuwe Kerk om te komen, iedereen is welkom. Daarnaast mag je kind ook een vriendje/vriendinnetje/nichtje/buurjongetje meenemen. 

We hebben dit jaar als doelgroep de kinderen van groep 3 t/m 6 gekozen en niet meer alle kinderen van de basisschool. Het is lastig om een programma samen te stellen waarbij elk kind van begin tot einde kan genieten.

Groep 1 en 2 kunnen deze keer niet meedoen, omdat we ze qua ruimte niet de aandacht kunnen geven die we zouden willen. Zij zijn in elk geval welkom bij de kliederkerk (o.a. op 14 april).

Voor de Gangmakers (groep 7 en 8) organiseren we een aantal keren per jaar een uitje waarin ze iets leuks doen en elkaar kunnen ontmoeten.

Meer informatie kun je vinden op www.nk-utrecht.nl/kidshood. Uitnodigingen voor de kinderen volgen vanaf 7 april.

Wij hebben er erg veel zin in! We hopen je kinderen 18 mei te ontmoeten.

Groeten van het Kidshoodteam

Wat je ook interessant zou vinden