Start JobGroup in Utrecht

Je bent je baan kwijt geraakt of bent om andere redenen op zoek naar werk. ‘In between jobs’ is vaak geen vrijwillige keus. Wat je verhaal ook is: in je eentje is het soms niet eenvoudig om een baan te vinden die bij jou past…

JobHulpMaatje is een initiatief van en voor werkzoekers die elkaar willen steunen en op weg helpen om een baan te vinden. Met inspirerende Jobtalks, handige tips en in kleine groepjes wordt nagedacht hoe je concreet stappen kunt zetten bij het vinden van werk. Daarnaast wordt een 1-op-1 begeleidingstraject geboden voor deelnemers die extra ondersteuning nodig hebben. De insteek is: samen weet je meer en samen kom je verder!

Programma
Het programma bestaat uit een serie van 7 bijeenkomsten over de belangrijke vragen van werkzoekers: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik eigenlijk? en: Hoe presenteer ik mezelf? Bij elke bijeenkomst staat een vraag centraal waarbij de deelnemers elkaar op weg helpen.

Aanmelding
Iedereen die werkzoekend is, is van harte welkom. In verband met de opzet van het programma is aanmelding vereist (vol is vol). De JobGroup-bijeenkomsten zijn op 7 achtereenvolgende woensdagavonden van 16 februari tot en met 30 maart van 19:30 tot 20.30 uur en vinden ONLINE plaats. Deelname is gratis. INTAKE gesprekken worden gepland op woensdagavond 9 februari ONLINE. Voor informatie en aanmelding kun je terecht op de website www.jobhulpmaatje.nl. Voor vragen kun je terecht bij Marielle Winarto, info@jobhulpmaatje030.nl / 06-39738560.

Praktisch
Deelnemers hebben beschikking over Internet met een laptop, PC, tablet of eventueel mobiele telefoon. Samen komen we verder!

Wat je ook interessant zou vinden