Start nieuwe Alpha-cursus

In september start er weer een nieuwe Alpha-cursus! Wil je zelf stilstaan bij de basiselementen van het christelijk geloof? Of ken je iemand die meer wil weten of leren over het christelijk geloof? Iedereen die geïnteresseerd is in de Alpha-cursus of er vrijblijvend kennis mee wil maken, is welkom op de open avond op maandag 17 september. We beginnen met een maaltijd om 18:45 in de Nieuwe Kerk.

De Alpha-cursus gaat over de levensvragen: Wat is geloven? Wie is Jezus? Wat is bidden? In kleine gespreksgroepjes ga je hierover door nadat er een inleidend stukje film over een specifiek onderwerp is geweest. Bekijk het onderstaande filmpje om een beeld te krijgen van de Alpha-cursus.

De Alpha-cursus duurt 12 maandagavonden en een weekend. Een spreker leidt het thema van de avond in. Hierna wordt er in kleine groepen doorgesproken over dit thema.

De cursus wordt verzorgd door het Alpha-team van de Nieuwe Kerk. De avonden vinden plaats in de Nieuwe Keten (achterzijde Nieuwe Kerk). De avond start om 18:45 met een warme maaltijd. Rond de klok van half tien is het ‘officiële’ gedeelte afgelopen en kun je nog gezellig wat blijven drinken.

Iedereen die geïnteresseerd is in de Alpha-cursus of er vrijblijvend kennis mee wil maken is welkom op de open avond op maandag 17 september. Een week later start de cursus.

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over de Alpha-cursus of wil je je inschrijven? Stuur een e-mail. Op onze website kun je ook meer lezen hoe zo’n Alpha-avond er uitziet in de Nieuwe Kerk.

Wat je ook interessant zou vinden