Start nieuwe ministrycursus

Na Pasen starten we met een nieuwe ministrycursusTwee jaar geleden moesten we na 1 avond stoppen i.v.m. de pandemie, maar nu verwachten we wel de hele cursus te kunnen geven. We starten weer bij het begin. De cursus is zoveel mogelijk in de andere weken dan de NK-alpha. Doe jij mee?

Ministry is bidden met mensen in Jezus’ naam in de kracht van de Heilige Geest. Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest werkt in het leven van de persoon die om gebed vraagt. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is”. Zo breekt iets door van het Koninkrijk van God. De ministry-cursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed. De cursus is erop gericht om je te helpen groeien in geloof en vertrouwen, in kennis van en ervaring met deze gebedsvorm.

Praktische informatie
De data zijn donderdag 21 april, donderdag 12 mei, woensdag 25 mei of donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag in overleg) en donderdag 9 juni.

De avonden zijn als volgt opgebouwd:
1. De heelheid van Gods Koninkrijk – De bijbelse basis en praktijk van ministry
2. Meebewegen met wat God aan het doen is
3. De hele mens op het oog
4. Vergeving ontvangen en anderen vergeven
5. Terugkomavond – Meewerken met God (datum volgt nog)

Tijd: 20.00u – 22.00u
Inloop met koffie/thee: 19.45u
Locatie: Nieuwe Kerk WV Bollenhofsestraat
Kosten: 25 euro
Materiaal: je ontvangt de eerste avond het cursusboekje

Voor meer informatie kun je terecht bij Ineke Goedhart (locatie WP) of Jaap en Nancy Breekveldt (locatie WV)

Aanmelding kan via: ministry@nk-utrecht.nl. Ben je de vorige cursus gestart en heb je al het cursusboekje, vermeld dit dan bij je aanmelding.

Wat je ook interessant zou vinden