Theatervoorstelling “Van de andere kant”

“In de huiskringen wordt in deze periode nagedacht over het thema homoseksualiteit. Als je over dit thema inspiratie wilt opdoen, is de theatervoorstelling “Van de andere kant”door Theo Thomassen echt iets voor jou.

Theo Tomassen is een Harderwijkse basisschoolleraar die in z’n vrije tijd theatervoorstellingen maakt die te maken hebben met leven en geloof. In de solovoorstelling “Van de andere kant” passeren verhalen uit zijn leven de revue, afgewisseld met bijpassende muziekclips.

De voorstelling gaat over klussen in huis, verkeersboetes, homo’s, buitenlanders, applauskinderen, curlingouders, leraren,sportscholen, begrafenissen, blokfluitles en de kracht van muziek. In de voorstelling vertelt Theo ophumoristische, subtiele, maar ook onroerende manier over het spanningsveld tussen zijn homoseksualiteit en zijn geloof in God.”

De voorstelling kan je zien en horen in de bioscoopzaalbij Kok CinemaxX in Harderwijk op 9 en 10 maart 2019. Half uur rijden vanaf Utrecht, gratis parkeren (!), kaarten kosten Euro 7,50. In de biscoop kan je ook terecht voor een hapje en drankje. Een leuke avond uit als kring! Meer info en reserveren.

Wat je ook interessant zou vinden