Thirsa aan het werk met vluchtelingen

De diaconie deelt graag het volgende bericht van gemeentelid Thirsa.

Beste gemeenteleden,
Mijn naam is Thirsa en ik ben sinds twee jaar lid bij de Nieuwe Kerk. Sinds een aantal jaren groeit in mij het verlangen om vanuit Gods liefde mij in te zetten voor kwetsbare doelgroepen. Voor mij werd het afgelopen jaar steeds duidelijker dat ik niet voor niets dit verlangen heb ontvangen van God en werd het tijd om hier gehoor aan te geven.

Ik heb ervoor gekozen mijn baan op te zeggen en ik ben vanaf juni niet meer aan het werk als logopedist. In deze tijd werd ik aangesproken door een vacature van vrijwilligerswerk in Jordanië met vluchtelingen via Interserve. Ik raakte in gesprek met Interserve en is het balletje verder gaan rollen. Vanaf begin oktober zal ik voor zes maanden in Jordanië verblijven. In deze periode ga ik meedraaien binnen een organisatie die hulpverlening biedt aan Syrische vluchtelingen. Ik zal meewerken aan een Life Kit-programma voor gevluchte tienermeisjes en ik ga met de Social Worker mee op huisbezoeken.
Ik ben dankbaar dat de diaconie van de Nieuwe Kerk mij hierin financieel ondersteunt en ik wil via deze weg ook laten weten dat jij mij op twee manieren kunt ondersteunen: door gebed en op financieel gebied.

Gebed
Naast dat mijn kringleden vanuit de Nieuwe Kerk mij in gebed meenemen wil ik ook graag jouw gebed vragen voor mijn werk in Jordanië. Ik hoop in het contact en mijn uiting van Gods liefde een blijvend verschil te maken in het leven van de vrouwen die ik ga ontmoeten. God kan dit verschil maken! Gebed staat centraal om dit werk te kunnen uitvoeren en is onmisbaar in het bouwen en onderhouden van waardevolle relaties met deze vrouwen en tienermeiden.

Financieel
Daarnaast is er ook geld nodig voor mijn uitzending. Daarom vraag ik jouw steun door middel van een donatie. Dat kan op twee manieren: via mijn Interserve pagina, of door zelf geld over te maken naar de rekening van Interserve: NL94 INGB 0001 9423 05 o.v.v. gift Thirsa Nuberg fondsnummer 2229. Het is belangrijk om het fondsnummer hierbij te vermelden. 

De link van mijn persoonlijke pagina vind je hier.

Graag geef ik een inkijkje waarbij jouw ondersteuning helpt en daarom houd ik de aankomende tijd een nieuwsbrief bij en kun je mij volgen via mijn persoonlijke pagina van Interserve. Ben je geïnteresseerd in de nieuwsbrief, stuur mij dan gerust een bericht naar Thirsa.

Hartelijke groet,
Thirsa

Wat je ook interessant zou vinden