Thuis met Kerst? Een terugblik!

We vliegen 2017 alweer uit, en voordat we het weten is het 2018, Pasen, Pinksteren, zomervakantie.. šŸ˜‰ Voordat we daar zijn is het nog even tijd voor een korte terugblik op de kerstperiode in de Nieuwe Kerk: Thuis met Kerst?

Tijdens de kerstperiode organiseerde de Nieuwe Kerk een heel aantal kerstactiviteiten. Zo schreven we eerder al over Kerst-kleedje-aan, een vintage kledingmarkt voor het goede doel. Op zondag 24 december, middenin de kerstdrukte, vond er ook nog een opdraagdienst plaats! Hier kun je de foto’s van die dienst bekijken.

Op kerstavond was het feest in de kerk met Kerst in Wittevrouwen: een slaperige herbergier, een kerk vol mensen van alle leeftijden, het allerschattigste kinder-kerst-koor everrr, een goed verhaal over thuiskomen bij God door Dirk de Bree en warme chocolademelk in de regen. Kortom: een prachtig feestje voor iedereen! Hieronder kun je de foto’s van Kerst in Wittevrouwen bekijken:

Kerst in Wittevrouwen - December 2017

En op kerstochtend vierden we het kerstfeest in een feestelijke dienst, waarin we samen kerstklassiekers zoals “O Holy Night” en “Komt Allen Tezamen” zongen in een bomvolle kerk, en dominee Dirk de Bree vertelde over het goede nieuws dat Jezus brengt. Hier werden ook foto’s gemaakt:

Kerstdienst 25-12-2017

Als kerk kijken we dankbaar terug op een mooie kerst-tijd – we hopen dat jullie er ook van genoten hebben. We zien jullie graag weer op oudjaarsdag, en we wensen jullie een gezellige jaarwisseling en een mooi 2018!

Wat je ook interessant zou vinden