Tien dagen lang bidden voor vijf mensen die Jezus niet kennen, doe jij mee?

Eén van de mooiste dingen die je voor iemand in je omgeving kunt doen, is voor die persoon bidden. En als we bidden, doen we dat met het oog op het Koninkrijk van God, opdat mensen Jezus leren kennen.

Een uitgelezen kans daarvoor is de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren. De periode waarin de discipelen vol verwachting uitkeken naar de komst van Gods Koninkrijk vanuit de hemel, met de komst van de heilige Geest.

De IZB is met een mooi initiatief gekomen en moedigt christelijke gemeenten in Nederland aan om te bidden voor vijf mensen die Jezus (nog) niet kennen. Als Nieuwe Kerk willen wij deze mooie uitdaging aangaan. Doe jij mee?

Wat houdt het in?
Het houdt in dat je tussen Hemelvaart en Pinksteren tien dagen lang heel specifiek gaat bidden voor vijf mensen in jouw netwerk: een vriend of familielid, je naaste buren of een collega op je werk. Je bidt dat ze Jezus leren kennen.

Hoe kan ik meedoen?
1) Laat in een berichtje in de NK app weten dat je graag wilt worden toegevoegd aan een groepsapp waarin we elkaar gedurende deze 10 dagen zullen bemoedigen.
2) Download het gebedsdagboek hier.
3) Print een boekenlegger uit waarop je namen van de vijf mensen opschrijft.

Tot slot, er zal in deze tien dagen een gezamenlijke gebedsmoment worden georganiseerd. De datum en plaats hiervoor volgt nog!

Wat je ook interessant zou vinden