Tienerzondag!

Hallo 12,13,14,15,16, of 17 jarige,

Zondag 24 juni is het zover, tienerzondag!! Het wordt weer een te gekke dienst en we gaan ‘s middags met z’n allen WATERSKIEËN! Kortom: daar moet je bij zijn! Na afloop van de dienst fietsen we met z´n allen richting Down Under in Nieuwegein. Daar lunchen we met elkaar. Nemen jullie allemaal mat lekkers mee? Wij zorgen voor het drinken!

Na de lunch gaan we met z´n allen een uurtje Waterskiën of Wakeboarden. Wie maakt de meeste rondjes en wie de vetste sprong?

Na afloop fietsen we weer terug naar de Nieuwe Kerk. Hier zullen we rond 16:00 uur weer terug zijn.

De kosten liggen rond de € 25 afhankelijk van je leeftijd en huurspullen. Zie voor de link voor de tarieven https://www.downundercablepark.nl/tarieven

De activiteit is voor iedere tiener of je nu wel of niet in de Nieuwe kerk komt, naar Catechisatie, Crackers of IKJU gaat. Je bent van harte welkom.

Wat moet je doen?

Geef je van te voren op door even een appje te sturen naar Matthijs Nauta 06-42490416. Doe dit vóór 20 juni, zodat wij kunnen doorgeven met hoeveel mensen we komen bij Down Under. Is het bedrag de reden om niet mee te gaan laat het ons dan ook even weten.

Wil je niet waterskiën maar wel gezellig mee dan kan dat natuurlijk ook.

Zien we je de 24e?

Groeten de jeugdleiders van de Nieuwe Kerk.

Wat je ook interessant zou vinden