3 plekken vrijgekomen voor pre-marriage course in het najaar

13 september starten we in samenwerking met de Jacobikerk/Nieuwe Kerk de pre-marriage course. Hebben jullie trouwplannen en wil je je optimaal voorbereiden op je verbintenis met elkaar en met God? Meld je dan aan via e-mail. Er is nog plek!


In vijf avonden bespreken we belangrijke thema’s voor jullie huwelijk. We baseren ons op het wereldwijd bekende materiaal van Nicky en Sila Lee, waarbij we gebruik maken van onze eigen ervaringen en voorbeelden. Je bespreekt vragen en situaties met elkaar als stel en met andere stellen die gaan trouwen. De avonden worden begeleid en georganiseerd door stellen die al langer getrouwd zijn.

We stimuleren alle stellen die in onze gemeente trouwen om deel te nemen. Na aanmelding ontvang je meer informatie over locatie, tijdstip en data van de cursus (donderdagavond eens per twee weken). Laat het ook weten wanneer je graag zou willen deelnemen, maar wanneer september te vroeg voor jullie is of om andere redenen niet lukt, wellicht kunnen we in de volgende serie daar rekening mee houden.

De data in september zijn; 13, 27 september, 11, 25 oktober en 8 november 2018.

Wat je ook interessant zou vinden