Tussenjaar Inside-out | de Wittenberg

Inside-out is het vormingstraject voor jongeren van de Wittenberg. Lees hieronder het bericht van de Wittenberg.

Wie wil ik zijn? Wat betekent geloven in God voor mij? Wat is mijn plek in Gods wereld? 
Heleen en Thomas liepen ook rond met dit soort vragen. Ze zijn in het tussenjaar Inside-out aan de slag gegaan met hun vragen en hebben antwoorden gevonden. Thomas heeft ontdekt dat hij op een heel praktische manier God kan dienen. Heleen heeft op een nieuwe manier naar God leren kijken. 
“Ik kwam erachter dat ik graag met mijn handen werk en daarmee mensen kan helpen!” (Thomas) 
“Ik heb geleerd dat God nog groter en meer divers is dan dat ik al dacht!” (Heleen) 

Verdiep je geloof
Een tussenjaar kan jou ook verder op weg helpen richting je toekomst. Bij Inside-out ga je aan de slag met jouw persoonlijke vragen, je geloof en met je toekomst. In deze periode ontdek je samen met andere jongeren van 17-25 jaar onder leiding van inspirerende docenten en coaches je talenten en je passies. Je bestudeert de bijbel en denkt na over wat het geloof voor jou betekent. Samen gaan we op zoek naar concrete stappen richting jouw toekomst. 

Met andere jongeren woon je tijdens deze vijf maanden op kamers in de Wittenberg. Dit is een heel mooi oud gebouw aan de bosrand van Zeist. Je blijft trouwens niet alleen binnen de muren van het gebouw, in tweetallen trek je erop uit om ‘mini-expedities’ uit te voeren, uitdagende opdrachten vol verrassingen. Daarbij ontmoet je bijzondere mensen die jou inspireren. 

Starten in februari of augustus 
Inside-out duurt vijf maanden. Als je een tussenjaar wilt gaan doen, heb je naast deze cursus nog tijd voor andere zaken, zoals geld verdienen en reizen. Er zijn twee instapmomenten in het jaar. In 2022 is dat op 14 februari en 29 augustus.  

Blijf op de hoogte van Inside-out
Nieuwsgierig geworden? Stuur even een mailtje naar info@dewittenberg.nl. Dan houden we je op de hoogte van onze open avonden en meeloopdagen. Kijk ook op www.dewittenberg.nl  

Wat je ook interessant zou vinden