Hoe werkt die NK-App nou precies?

Account aanmaken
Ga naar mijn.nk-utrecht.nl om je account te activeren. Iedereen die bekend is in de database van de Nieuwe Kerk krijgt bij het aanmaken van een account toegang tot de volledige app.

Technisch gezien was dit een ingewikkelde klus, dus niet in alle gevallen ben je bekend in de database.  Stuur dan even een mailtje, dan kan het team van de app je account activeren.

Gegevens van jezelf en gezinsleden
In de app kun je zelf een foto uploaden en je gegevens aanpassen. Dit is dus alleen zichtbaar voor mensen die een account hebben en niet zichtbaar op het Wereld Wijde Web. Je kunt ook het profiel van je gezinsleden aanpassen. Je vindt je gezinsleden onder ‘Meer’. Zie je ze daar niet, dan moet dit gekoppeld worden, stuur dan even een mail naar het team.

Digitale collectebonnen
Met de app is het ook mogelijk om aan de collecte te geven. Dit doe je door eerst je tegoed op te waarderen, waarna je tijdens de collecte een gewenst bedrag kan geven. Voor deze digitale collectebonnen betaal je aan de payment provider Mollie €0,35 cent per transactie. Het tegoed dat je koopt kun je optellen bij je giften.

Agenda
In de agenda zijn de activiteiten van de Nieuwe Kerk te vinden. Klik op een item voor meer informatie. Bij de beschrijving van de diensten staat wie welke taak heeft. Handig als je moet weten wie de dominee is, de koster of welke ouderlingen en diakenen dienst hebben.

En meer: prikbord, video, gemeentegids
Neem ook eens een kijkje in de rest van de app. Er is een handig prikbord. Hier kun je zien wat anderen aanbieden of nodig hebben. Je kunt je eigen oproep of mededeling plaatsen. In de gemeentegids vind je informatie over de kerk.

Geef een antwoord