Uitnodiging Sing-in en Benefietdag NSU

Navigators Studentenvereniging Utrecht (NSU) viert deze maand haar 25-jarige jubileum. Veel leden van de Nieuwe Kerk zijn lid geweest van NSU en regelmatig vinden in de Nieuwe Kerk activiteiten van de studentenvereniging plaats. De vereniging heeft twee weken vol activiteiten.

Een van deze activiteiten is een sing-in in park Lepelenburg op 22 april aanstaande. Tijdens deze sing-in worden onder begeleiding van de eigen verenigingsband liederen gezongen. De sing-in is open voor iedereen en begint rond 15.00 uur. Daarvoor willen we vrij met elkaar lunchen in het park. Het vindt plaats bij de muziektent in park Lepelenburg.

Daarnaast staat 2 mei aanstaande een benefietdag gepland. Op deze dag staat het goede doel ‘Het Vergeten Kind’ centraal. Het Janskerkhof zal vanaf 13.00 uur omgetoverd worden tot een grote huiskamer in het hartje van Utrecht. Naast live-muziek, koffie, thee en activiteiten voor de kinderen zijn er die dag op het Janskerkhof verschillende acties gaande om geld in te zamelen voor het goede doel.

Ook kinderen zijn op de activiteiten welkom.

Meer informatie op de Lustrum-website.

Wat je ook interessant zou vinden