Terugblik: uitzending familie Oudshoorn

Op zondag 1 juli mochten we de familie Oudshoorn zegenen voor hun zendingswerk in Namibië. Joram, Daniëlle en hun kinderen vertrekken binnenkort naar Namibië. Daar zal Joram gaan werken als theologisch docent op de Namibia Evangelical Theological Seminary.

In de dienst vertelden Joram en Daniëlle over hun plannen voor Namibië. Ook werden er verschillende speeches gegeven door medewerkers van de GZB (de organisatie van waaruit de familie Oudshoorn wordt uitgezonden) en de thuisfront-commissie. Dirk de Bree sprak ik zijn preek over Gods missie, de ‘Grote Opdracht’, naar aanleiding van Matteus 28, en Zijn kracht en zegen voor de familie Oudshoorn in hun werk – en voor ons allemaal in onze eigen opdracht. Het thema was ‘Mission Impossible?’. “Jezus zegt: ga eropuit. Maak alle volken tot mijn leerlingen. Een onmogelijke opdracht, toch? Jezus komt ons tegemoet; we hoeven niet eerst onszelf te bewijzen.” Dirk de Bree noemt de roeping van de familie Oudshoorn een spiegel is voor ons allemaal. “Zeg niet te snel: een roeping krijgen geldt niet voor mij. Bid en luister: dan weet je waarvoor je geroepen bent.”

Joram sprak zelf ook en vertelde over hun missie: ‘Mensen in veelkleurig Namibië toerusten om zelf als discipel van Jezus te geven, de lokale gemeente op te bouwen en het evangelie te delen met anderen’. “Zending is geen privéproject, maar iets dat we samen doen als gemeente.”

Op de website van de GZB kun je meer informatie vinden over de uitzending van Joram en Daniëlle Oudshoorn. Ook deelt de familie Oudshoorn updates via hun Facebook pagina. Je kunt de familie Oudshoorn steunen in gebed, maar ook financieel – daar vind je hier meer informatie over.

Hier onder bekijk je foto’s van de dienst van 1 juli.

Uitzending Familie Oudshoorn - Juli 2018

Wat je ook interessant zou vinden