VANUIT DE DIACONIE: HET GEBEDSHUIS ZUILEN

Eens in de drie jaar kiest de diaconie een lokaal doel waar jaarlijks een vaste gift aan wordt gegeven. Van 2019 tot 2021 steunt de diaconie van de Nieuwe Kerk het Gebedshuis Zuilen met €1500 per jaar. Dit jaar kiezen we dus een nieuw lokaal doel. In deze Nieuwsflits vragen we opnieuw aandacht voor het Gebedshuis; een fijne plek om te bidden en tot rust te komen. Wees welkom!

Gebedshuis Zuilen

In een arbeidershuisje in de wijk Zuilen is sinds november 2015 het Gebedshuis Zuilen gevestigd. Opgericht als plek van gebed voor de stad en met als doel om de kerken in Utrecht te dienen. Een huis waar het makkelijker is om tot bidden te komen. Gewoon omdat je er al heen bent gekomen: die tijd al apart hebt gezet.  Je als je binnen bent minder of geen afleiding hebt die je wel in je eigen huis kunt hebben.  En een plek waar ook door anderen wordt gebeden. Kortom, maak gebruik van deze plek! Je kunt met een kleine groep komen om te bidden of voor jezelf een uur of meer reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar: gebedshuiszuilen@gmail.com

Nieuwsgierig, maar vind je het toch wel een beetje spannend? Van 13 tot 23 mei is er een 24/7 gebedstiendaagse in het Gebedshuis. In die periode zijn er allerlei gebedshoekjes en kun je op een laagdrempelige manier meedoen en kijken hoe het je bevalt! Meer info daarover vind je in het nieuwsbericht hieronder! 

Wat je ook interessant zou vinden