Versterk ons communicatieteam!

Communicatie is fundamenteler geworden in een tijd waar afstand houden de norm is. Hoe blijf je dan toch verbonden? Binnen het NK-communicatie team zijn verschillende gemeenteleden bezig met deze vraag. Hoewel we nu al een prachtig team hebben, zijn we nog steeds op zoek naar meer mensen!

Deze taken zijn erg flexibel en we maken de klus passend naar wat je kunt bieden.

Redactielid Nieuwsflits
Heb je een paar uurtjes per maand tijd en zou je graag de gemeente op de hoogte willen houden? Als onderdeel van het redactieteam  vervul je een belangrijke rol in de nieuwsvoorziening. Elke donderdagavond wordt de nieuwsflits naar meer dan 750 lezers verstuurd. Als redactielid stel je deze samen door de ingezonden berichten op te maken voor op de website en te delen in de nieuwsflits. Hierbij maken we  gebruik van WordPress en Mailchimp. Heb je daar nog nooit mee gewerkt, geen probleem, het team werkt je graag in. Zo leer je de kneepjes van deze twee veelgebruikte programma’s op een mooie manier.

Hoeveel tijd dat kost? Afhankelijk van je digitale handigheid een paar uurtjes per nieuwsflits. Je bent  zo’n 1x per maand aan de beurt als je het team komt versterken. Vind je dit leuk? Stuur een mailtje.

Schrijver Mensen van Jezus
Vind je het leuk iemand te interviewen en heb je een vlotte pen? Dan is het meeschrijven aan de  verhalenserie Mensen van Jezus wellicht iets voor jou. In deze serie staat de vraag centraal “Wat  betekent God en het geloof voor jou?” Kerkgenoten delen hun ervaringen met hulp van een schrijver.  Vanwege een tijdelijke pauze van een van de schrijvers zoeken we nieuwe mensen die ons team komen  versterken. Mensen van Jezus is een tweewekelijkse verhalenserie, geïnspireerd op het concept Humans  of New York. Vind je dit leuk? Stuur een mailtje.

Instagram held
Tegenwoordig gaat de meeste externe communicatie via Instagram en Facebook. Het is een belangrijke  brug naar de tieners, jong volwassenen of volwassenen met een jonge geest :-). Weet jij wat mensen  aanspreekt? Had je altijd al beheerder willen zijn van een insta account met 700+ volgers? Denk je dat je  daar 1000 volgers van kan maken? Stuur een mailtje.

Beheerder NK-App

De afgelopen jaren hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van de Church-App. De komende tijd  zullen we gaan werken aan een transitie naar een nieuwe app. Voor deze transitie zijn we op zoek naar beheerders die vanuit de Nieuwe Kerk meekijken. Een leerzaam proces waar je veel van de Nieuwe Kerk te zien krijgt en waar je  geen ICT kennis voor nodig hebt. Vind je dit leuk? Stuur een mailtje.

Wat je ook interessant zou vinden