‘Verwonder je’ op 5 september

Op 5 september starten we met de NK Wittevrouwen en NK Wilhelminapark het kerkelijk seizoen! Dit doen we op de startzondag met dit jaar als thema: ‘Verwonder je!’. Na een ingewikkeld jaar, hopen we de komende tijd weer meer te kunnen ondernemen, mensen te ontmoeten en eropuit te gaan. Hier spelen we met dit thema op in.

De startzondag zal dit jaar plaatsvinden op onze favoriete boerderij op de Utrechtseweg 91, De Bilt. Het belooft een mooie dag te worden met een dienst, aanbidding, de traditionele heel-NK-bakt-wedstrijd, leuke workshops en vooral heel veel gezelligheid. Voor de kinderen en tieners van alle leeftijden is er een uitgebreid en gaaf middagprogramma georganiseerd. Hierover later meer. Voor een heerlijke cappuccino kun je weer terecht bij onze eigen bekende barista Boaz.

Met de zomervakantie in zicht, voelt september misschien heel ver weg, maar geef je alvast op via dit formulier. Geef ook vooral aan als je het leuk vindt om mee te helpen met de voorbereidingen of tijdens de startzondag zelf.

Wat je ook interessant zou vinden