Vier jij het Vakantie Bijbel Feest in Zuilen mee als vrijwilliger?

Heb jij ook goede herinneringen aan de vakantiebijbelweek in je eigen woonplaats vroeger? De tent, de mierzoete limonade, samen zingen en met je knutselwerkje blij naar huis?

Wees dan weer van de partij, maar nu als vrijwilliger! Geen week, maar wel een lang weekend.

In het weekend van 20 t/m 22 augustus organiseren we op de groenstrook aan het Muiderslotplantsoen in Zuilen het Vakantie Bijbel Feest.  In de omliggende wijk wonen veel kinderen met hun ouders, die we net als vorige jaren een hoopvolle en positieve belevenis willen geven in de zomervakantie.

Dit jaar is het thema ‘Gaan voor meer dan goud!’, waarmee we verlangen in drie middagen vol muziek, verhalen, sport en spel, knutselen, gesprek en aandacht iets door te geven van de schat van Gods liefde.

Kom jij één of meerdere dagen meevieren? Geef je op als vrijwilliger en begeleidt een groepje kinderen, schenk koffie en thee of wees een held door een nachtje als bewaker in de tent te slapen.

Het Vakantie Bijbel Feest is een initiatief van enthousiaste christenen uit verschillende kerken die iets voor hun wijk willen betekenen. Woon je niet in Zuilen? Ook dan uiteraard van harte welkom!

Meld je aan via een mailtje naar vakantiebijbelfeestzuilen@gmail.com en laat weten waar jouw talent ligt!

Voor vragen: neem contact op met Lourien van der Molen of Evelien Ruarus.

Hierbij de flyer!

Wat je ook interessant zou vinden