Welk vlaggetje spreekt jou aan?

Een vlaggenlijn met op elk vlaggetje een taak, die zo door iemand kan worden opgepakt. Zo nodig(d)en de taakadviseurs Jeanine en Annemiek iedereen uit om een taak op te pakken. En zo’n taak is hartstikke leuk (vandaar de vlaggetjes, daar wordt toch iedereen vrolijk van?). Tijdens de Gemeentezondag bezweek de vlaggenlijn met taken bijna door het gewicht van alle afzonderlijke vlaggetjes… Help jij de lijn lichter maken?

Er zijn veel mensen nodig om de Nieuwe Kerk-organisatie draaiende te houden. Dat lukt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Want zelfs een gewone zondagse kerkdienst (met kindernevendienst) heeft meer dan 30 vrijwilligers nodig.

Kijk op de pagina Wat doe jij? voor meer informatie over een aantal van deze taken (en ook nog andere taken). Onze taakadviseurs Jeanine en Annemiek staan te popelen om jou (of degene die je aandraagt) te verbinden met de juiste taakgroep. Stuur snel een e-mail en kom met hen in contact! Staat er niets in wat bij je past, maar wil je je wel inzetten? E-mail dan ook, dan denken de taakadviseurs met jou mee.

Er zijn diverse taken die nog ingevuld kunnen worden:

– Streaming
– Jeugdleiding
– Catechisatie
– Nieuwsbrief (1x)
– Stem van de Nieuwe – redactielid
– Stem van de Nieuwe – bezorger
– Commissie MEER-avond
– Project Kerst in Wittevrouwen
– Redacteur rubriek Mensen van Jezus (2x)
– Koffie schenken

Heb je al een rol in de kerk? Motiveer dan jouw kennissen die dat nog niet hebben om zich aan te melden.

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Harmen van Doorn

Harmen was ouderling van de Nieuwe Kerk.