Boeiend vrijwilligers werk – zet je administratieve vaardigheden in voor anderen; gezocht voor inloopspreekuur (Papiercafé)

op woensdagochtend in Overvecht, Stichting Utrecht op Orde probeert in haar Papiercafé’s mensen die moeite hebben met het begrijpen van brieven van instanties (overheid en bedrijven) te helpen. Uitleg geven, helpen met reageren op brieven maar ook bij het aanvragen van kwijtscheldingen gemeentelijke heffingen, het aanvragen van een U-pas of bij het inloggen bij instanties behoren tot de taken van vrijwilligers. Op Kanaleneiland is het Papiercafé elke weekdag geopend. Hier is inmiddels al een jarenlange ervaring opgebouwd en gebleken dat het in een behoefte voorziet.

Inmiddels is er ook een Papiercafé in Utrecht-West. Dat is drie dagen in de week geopend. Ook daar is een groeiende aanloop.

Nu willen we in Overvecht op de woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur een inloop organiseren in het Johannescentrum aan de Moezeldreef.

Wil je 1 of 2 maal per maand ingeroosterd worden om samen met een andere vrijwilliger mensen te helpen? Meld je dan aan bij Michiel Kersemaekers (bereikbaar op ma, di en do): 06-21967860 of via mail.

Wat je ook interessant zou vinden