Waarom meedoen met de online koffie na de dienst op zondag 7 februari?

Waarom zou je meedoen met de online koffie, als je al zoveel achter je laptop zit? Drie vaste gasten vertellen…

Wij vinden het leuk om op deze manier contact te houden met leden van de NieuweKerk. Iedere keer spreken we weer mensen en vaak krijgen we leuke ideeën. We kunnen elkaar ook informeren over zaken rondom de dienst of de kerkelijke activiteiten. Helaas kunnen we niet echt samen koffie drinken maar zo zien we elkaar toch en het maakt niets uit waar we zijn, het kan vanuit het hele land en daar buiten (Han en Sjany);  

Waarom koffiedrinken? Omdat ik net als in de gewone dienst in contact wil komen met andere mensen van de kerk. Dan maakt het niet uit of ik de mensen live zie, of online. Leuke anekdote, op Nieuwjaarsdag werd mij een doosje bessen thuisgebracht, van iemand die ik ontmoet had tijdens de online koffie en mij dat beloofd had. Wat een zorg om elkaar! (Marijke)

Ook a.s. zondag is er weer gelegenheid om koffie te drinken via het platform wonder.me. Op dit platform kan je zelf kiezen met wie je wil bijpraten, en wanneer je weer met een ander in gesprek wil. Er zijn verschillende “tafels” waar je kan doorpraten over de dienst, waar je meer informatie kan krijgen over de Nieuwe Kerk Wittevrouwen en Wilhelminapark, of gewoon met oude en nieuwe bekenden kan praten.

Aankomende zondag zijn ook speciaal de nieuwe leden uitgenodigd voor de online koffie. Leuk om met hen kennis te maken. Want als je lid wordt in deze Corona tijd, is het best een uitdaging om de Nieuwe Kerk te leren kennen. We starten na de dienst rond 11.15u en het werkt het beste als je achter je laptop/computer zit (ipv telefoon). Klik op deze link om in de online koffiezaal van de Nieuwe Kerk te komen.

Let op: Wonder werkt het beste in Chrome, Firefox en Edge. Ook voor a.s. zondag kan je alvast een kijkje nemen en testen of het op jouw laptop werkt. Schroom niet, er is altijd wel iemand om mee te praten!

Tot zondag!

Wat je ook interessant zou vinden