Week van Gebed

Beste broeders en zusters in Emmanuel,

Tijdens Advent stuur ik alvast de uitnodiging voor de bovengenoemde Week van Gebed. Met elkaar verwachten wij de komst van het Kind. Als een grote familie van Christenen vieren we Zijn verjaardag. De grote dag is daar bij Zijn tweede komst. 

In de tussentijd mogen/moeten we elkaar biddend ondersteunen.

In januari 2023 vindt de jaarlijks Week van Gebed plaats. De USRK opent zoals gebruikelijk die Week op de voorafgaande zaterdag. Deo volente is dat op 14 januari en we zijn welkom in de Jeruelkapel aan de Ivoordreef (Overvecht). Gemakkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en ruime parkeergelegenheid is er rondom de kapel.

De Gebedsdienst begint om 19.00 uur

Een kleine USRK-werkgroep [priester Koos Smits (RKK), ds. Rhoinde Mijnals-Doth (EBG en SKIN), ds. Wim Vermeulen (PKN) en pastoor Henk Schoon (OKK)] heeft op basis van de liturgie van de Wereldraad een Utrechtse versie gemaakt.

Van harte nodig ik u uit om met anderen samen te komen bidden, samen te luisteren, samen te zingen. Vanaf 18.00 uur gaan de deuren van de Jeruelkapel open en staat de soep voor u klaar (graag opgeven op info@usrk.nl). We kunnen elkaar dan ontmoeten, maar dat kan ook na de Gebedsdienst.

Ik wens u en uw dierbaren een gezegende Advent en een Blij Kerstfeest.

Henk Korff
voorzitter USRK
(Utrechtse Stedelijke Raad van Kerken)

Klik hier voor de flyer

Wat je ook interessant zou vinden