Bid mee in de Week van gebed van 19 t/m 26 januari

Als Nieuwe Kerk willen we mee doen aan de landelijke week van gebed van 19 t/m 26 januari. In deze week wordt door christenen wereldwijd voor eenheid van christenen, voor de eigen stad/wijk en de wereld gebeden.We doen dat omdat Jezus zelf ons oproept om samen eensgezind te bidden. We sluiten aan in het Gebedshuis Zuilen waar met een aantal andere kerken in Utrecht een 24×7 gebedsweek wordt gehouden. Bid jij mee?

Het thema van de landelijke week van gebed is “Buitengewoon”. Het verwijst naar Handelingen 28 waar het gaat om de buitengewone vriendelijkheid die Paulus ontvangt op Malta. Het daagt ons uit om te streven naar meer dan het gewone.  We geloven dat gezamenlijk gebed voor Utrecht zowel verschil voor onszelf als voor de stad kan uitmaken. Jezus belooft dat Hij door de Heilige Geest erbij is als wij samen zijn in Zijn naam, waardoor we leren om in ons bidden aan te sluiten bij Zijn verlangens. 

Iedereen kan deelnemen door een uur of meerdere uren te bidden in het Gebedshuis in Utrecht Zuilen. Dit kan alleen of samen met anderen in een gezamenlijk uur van gebed. Meer praktische informatie over deelname komt in de volgende nieuwsbrieven. Wil je meedenken over de invulling vanuit de Nieuwe Kerk of heb je vragen, stuur dan een mail naar gebed@nk-utrecht.nl of spreek Nancy Breekveldt aan.

Meer weten over de landelijke week van gebed? Zie: https://www.weekvangebed.nl

Wat je ook interessant zou vinden