Welkom in de kerkdienst

Fijn dat we elkaar op zondag weer kunnen ontmoeten, met steeds meer mensen. Hieronder staan de links voor de komende zondagen, dus van harte uitgenodigd om je weer aan te melden.

Ook is er weer de mogelijkheid voor gebed na de dienst. Hiervoor is geen speciaal ticket meer nodig, maar je mag na de dienst gewoon blijven zitten!

Aanmelden kan via de volgende linkjes:
– Kerkdienst 16 augustus: Klik hier
– Kerkdienst 23 augustus:  Klik hier
– Kerkdienst 30 augustus:  Klik hier

Zondag 30 augustus doen een aantal leden belijdenis van het geloof. We hopen daarom buiten met elkaar een dienst te houden, zodat er 450 mensen aanwezig kunnen zijn. Mocht het geen goed weer zijn, is de dienst wel binnen. Wil je sowieso bij de dienst zijn kies dat een ticket ‘Kerkdienst(binnen)+ Buitendienst’, dan ben je bij beide welkom. Het ticket ‘Buitendienst’ is dus alleen bruikbaar als het lekker weer is en de dienst buiten gehouden wordt, anders kun je met deze ticket helaas niet bij de dienst in de kerk aanwezig zijn.

In de bevestigingsmail die je ontvangt na je aanmelding staan aanwijzingen van de koster om alles in goede banen te leiden. Het is fijn als je die voor de kerkdienst even doorleest.

Fijne dienst alvast!

Wat je ook interessant zou vinden