Wie geef jij op voor de voordeurserenade?

Wil jij iemand op een bijzondere manier verrassen of een hart onder de riem steken? Meld dan iemand aan via de website en schrijf jouw persoonlijke boodschap. We printen die op een kaart en geven die samen met een kaars aan de persoon of personen die jij hebt opgegeven.  

Door op hetzelfde moment op verschillende plekken in de stad de kerstgroeten over te brengen willen we laten zien dat we met elkaar en met God verbonden zijn, ook al kunnen we niet allemaal bij elkaar komen. Een teken van hoop en licht. Je kunt iemand aanmelden tot uiterlijk vrijdag 18 december.

We zoeken ook nog zangers voor de voordeurserenades!
Lees meer in de flyer hierna 

WE GAAN OP KERSTAVOND TUSSEN 16.00 EN 19.00 BIJ MENSEN LANGS OM DE KERSTBOODSCHAP TE ZINGEN VANUIT DE VOORTUIN, STOEP OF GALERIJ. IN KLEINE GROEPJES VAN 2 VOLWASSENEN, HET LIEFST AANGEVULD MET KINDEREN!

ZING JE MEE?
WE ZOEKEN MENSEN DIE HET LEUK VINDEN OM MEE TE ZINGEN. WE ZORGEN VOOR EEN AANTAL VOORBEELDLIEDEREN WAAR JE UIT KUNT KIEZEN EN MAKEN EEN HANDIGE PLAYLIST, JE HOEFT GEEN GEOEFENDE ZANGER(ES) TE ZIJN, HET GAAT ER VOORAL OM DAT JE ER PLEZIER IN HEBT. MELD JE SNEL AAN!

BIJ WIE GAAN WE ZINGEN? WE DOEN EEN OPROEP OM MENSEN AAN TE DRAGEN VOOR DE KERSTGROET. BIJ HET AANDRAGEN VAN EEN PERSOON VRAGEN WE OM EEN PERSOONLIJK BERICHT TE MAILEN. DIE PLAKKEN WE OP EEN KAART EN OVERHANDIGEN WE MET EEN KAARS AAN DE ONTVANGERS.

HOE VAAK JE MOET ZINGEN HANGT HEEL ERG AF VAN HET AANTAL MENSEN DAT WIL ZINGEN EN HET AANTAL BEZOEKADRESSEN. HET WORDT EXTRA LEUK ALS JE JE FEESTELIJK AANKLEED EN OOK ZORGT VOOR WAT SFEERVERLICHTING. WIJ ZORGEN DAARNAAST NOG VOOR WAT EXTRA AANKLEDING. WE STARTEN OM. BIJ DE NIEUWE KERK.
DAAR ONTVANG JE DAN OOK JE ADRESSEN, DE KAARTEN EN DE KAARSEN.

WIE GEEF JIJ OP?
WIL JIJ IEMAND OP EEN BIJZONDERE MANIER VERRASSEN OF EEN HART ONDER DE RIEM STEKEN? MELD DAN IEMAND AAN VIA DE WEBSITE EN SCHRIJF JOUW PERSOONLIJKE BOODSCHAP. WE PRINTEN DIE OP EEN KAART EN GEVEN DIE SAMEN MET EEN KAARS AAN DE PERSOON OF PERSONEN DIE JIJ HEBT OPGEGEVEN. DOOR OP HETZELFDE MOMENT OP VERSCHILLENDE PLEKKEN IN DE STAD DE KERSTGROETEN OVER TE BRENGEN WILLEN WE LATEN ZIEN DAT WE MET ELKAAR EN MET GOD VERBONDEN ZIJN, OOK AL KUNNEN WE NIET ALLEMAAL BIJ ELKAAR KOMEN. EEN TEKEN VAN HOOP EN LICHT. JE KUNT IEMAND
AANMELDEN TOT UITERLIJK VRIJDAG 18 DECEMBER.

Hartelijke groeten,
Deborah

Wat je ook interessant zou vinden