ontmoeting borrel gezellig jongeren jongvolwassenen dames startzondag

Wijkactiviteiten in juni

Om verbinding tussen NK’ers op wijkniveau te bevorderen worden er op 4, 6 en 11 juni activiteiten georganiseerd in verscheidene wijken. Ditmaal zijn de activiteiten vanuit de huiskringen in samenwerking met wijkcontactpersonen georganiseerd. Krijg je een uitnodiging vanuit je kring voor de ene wijk, maar woon je in een andere wijk? Voel je vrij om naar beiden te gaan als het uitkomt :-). Ook niet-kringleden die in de betreffende wijk wonen zijn van harte welkom en uiteraard ook als je officieel nog geen lid bent van de NK.

Utrecht Noord-Oost
Iedereen uit deze omgeving, wees welkom op zondag 11 juni na de kerkdienst in Wittevrouwen, vanaf ongeveer 11.30 uur in het Griftpark. We houden een gezamenlijke picknick in het park, waarbij we met elkaar kennismaken. NK’ers uit Wilhelminapark kunnen natuurlijk na hun dienst aanhaken.
Berthy van den Broek

Zuilen/Ondiep/Pijlsweerd
Welkom bij de wijkactiviteit voor Zuilen, Ondiep, Pijlsweerd op zondagmiddag 4 juni van 13-15 uur. We starten met een lunch in buurthuis Bij Bosshardt (prinses Margrietstraat 22) waarbij iedereen iets meeneemt. Nadien maken we een wandeling door de wijk in kleine groepjes. We sluiten gezamenlijk af om 15 uur met ijs, wederom bij het buurthuis. 
Jacoline van der Hek en Nicolette Verburg

Binnenstad/Oost
We organiseren een gezamenlijke picknick in het Wilhelminapark op 6 juni vanaf 18.30 uur. Het lijkt ons leuk elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Als iedereen wat meeneemt, kunnen we dat met elkaar delen. We zullen zitten op het grote veld en zijn te herkennen aan vlaggetjes :-).
Hester Tack en Esther Loef

Kanaleneiland/Transwijk
Op zondag 4 juni vindt er een wijkactiviteit plaats. Welkom vanaf 15.30 uur bij Marco Pololaan 10. We beginnen met een drankje, en vervolgens is er een tour door Kanaleneiland. Om 17.30 uur staat een maaltijd klaar. Daar wordt voor gezorgd en opgeven is niet nodig. De activiteit is voor Nieuwe Kerkers, Havenaren, buren, vrienden, et cetera
Peter Kant 06-40470696

Overvecht 
Er wordt een wijkactiviteit georganiseerd in juli, meer informatie hierover volgt later. 
Nine Ngoumout

NK Wilhelminapark
In de Wilhelminakerk zal op dinsdagavond 6 juni een activiteit plaatsvinden voor mensen die naar de NK Wilhelminapark gaan. Om 18.45 wordt er gezamenlijk gegeten en om 20 uur start er een programma. Meer informatie hierover wordt gedeeld via de app en via de nieuwsflits gericht aan NK WP’ers.

Wat je ook interessant zou vinden