Kom sfeer proeven bij De Haven op Kanaleneiland!

Vraag jij je ook wel eens af wat je zou kunnen doen op zondagmiddag in de kerk? En heb je altijd al willen ervaren hoe het is om kerk te zijn in een levendige en boeiende wijk als Kanaleneiland?

Kom dan zondag 4 november langs bij De Haven, een pioniersplek van de Protestantse Kerk. Elke zondagmiddag komt De Haven samen in ‘Bij Bosshardt’, het buurthuis van het Leger des Heils. We starten om 15.30 uur met het Koffiehuis, waar buurtbewoners bijkletsen en kinderen zich vermaken met de sjoelbak. Om 16.30 uur starten we met de samenkomst.

Tot slot eten we met elkaar, iedereen brengt dan wat mee. Uitzondering is de eerste zondag van de maand. Dan hebben we de Havenmaaltijd, een driegangendiner voor en met buurtbewoners. Zo ook 4 november. De Havengemeenschap groeit, tegelijkertijd vertrekken de komende tijd een aantal actieve Havenaren. We zoeken daarom mensen die het leuk vinden om mee te helpen. Wonen in Kanaleneiland is daarvoor niet nodig. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om met mensen uit de wijk de Bijbel te lezen? Houd je juist van koken of creëer jij gezelligheid met koffie en een goed gesprek? Kom dan vooral een keertje langs!

Kijk op onze website voor een aantal concrete ‘vacatures’. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Woon je in Kanaleneiland of ken je iemand die daar woont en de Haven nog niet kent? De deur staat natuurlijk ook open om geheel vrijblijvend eens te komen kijken. Of vertel het door dat we er zijn!

Wat je ook interessant zou vinden