Zondag 3 november Kliederkerk: Wil je met mij delen?

Wil je met mij delen? Soms is dat wel lastig. Sint Maarten deed het wel, hij gaf de helft van zijn mantel aan een arme man op straat. We kennen nog meer mensen uit de Bijbel die ons kunnen leren om te delen: wil je weten wie? Kom dan op zondag 3 november naar de Kliederkerk!

Geef je op via: kliederkerk@nk-utrecht.nl

Wat is Kliederkerk?

In onderstaande tekst proberen we uit te leggen wat Kliederkerk is, maar het beste is om te komen en het zelf te ervaren!

Programma met eten
Kliederkerk in de Nieuwe Kerk is van 16.00-18.00 uur. We starten met een korte viering met muziek, een verhaal en gebed. Vervolgens ontdekken we samen een Bijbelverhaal of bijbels thema door te rennen, te kliederen, te verzamelen, te bouwen, te gooien, te knutselen en noem maar op. Dit keer is het thema: Wil je met mij delen? Tot slot gaan we samen eten. We vragen je om iets te eten mee te nemen wat je uit kunt delen. Zo zorgen we samen voor een feestelijke maaltijd.

Ontspannen en gastvrij
Kliederkerk is ontspannen en gastvrij. Het is een plek waar je anderen kunt ontmoeten, waar een sfeer van gezelligheid heerst en waar kinderen én volwassenen geïnspireerd kunnen raken door het verhaal van God. Het maakt niet uit of je gelovig bent, niet-gelovig, anders gelovig of ergens tussen in. Je bent welkom.

Voor jong en oud
Kliederkerk is leuk voor kinderen (2-8 jaar), maar ook voor hun ouders, verzorgers of grootouders. Het is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen. We geloven dat generaties van elkaar kunnen leren. Zo zijn ouders, verzorgers en grootouders voor een kind vaak belangrijke voorbeeldfiguren. Kinderen kunnen daarentegen vaak verrassende inzichten geven en gesprekken een mooie wending geven.

Gratis
Kliederkerk kost niets, maar er is wel een giftenpot voor de onkosten. Ook vragen we je om iets lekkers mee te nemen voor het avondeten.

Locatie
De Kliederkerk is in de Nieuwe Keten, de ruimte achterin de Nieuwe Kerk (Bollenhofsestraat 138a in Utrecht).

Wat je ook interessant zou vinden