Zondag koffiedrinken na de dienst (via Zoom)

Ook na de dienst van 14 juni ben je weer uitgenodigd om koffie te drinken…maar dan wel via zoom. Hierbij kort uitgelegd hoe dit verrassend handig werkt, en heel toegangkelijk is.

Het is tenslotte een fijne gelegenheid om bekenden te spreken (en te zien!), maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. En ben je net nieuw in de Nieuwe Kerk, dan is dit op het moment de beste manier om Nieuwe Kerkers te leren kennen.

Hoe werkt het? Zondagmorgen krijg je de link voor de Zoom meeting in de Nieuw Kerk Zijn app, en de link staat dan ook op de website bij de gegevens van de online kerkdienst 

Als je wil meedoen, klik dan zondagmorgen op deze link (je hoeft je dus niet voor zondag aan te melden voor het koffiedrinken). De inloop is tussen 11.15 en 11.30 en om 11.30 worden dan de groepjes ingedeeld per 4, omdat koffiedrinken online met een grote groep niet zo handig is. Dus zorg dat je om 11.30 zeker in de Zoom meeting bent.  Verder is het dan aan jullie waarover en hoe lang je praat, net zoals in het echt in de kerk.  

Tot zondag bij de digitale koffie

Wat je ook interessant zou vinden