Nieuwe Kerk app


via deze nieuwe app van de Nieuwe Kerk zijn we altijd met elkaar verbonden. In samenwerking met Donkey Mobile is er een app voor de kerk gemaakt. Zeker in deze bijzondere tijden is het een extra mogelijkheid en een veilige plek om betrokken te zijn, te geven en contact met elkaar te hebben.

Wat kun je met de app?

Nieuwsberichten

Nieuws voor Nieuwe Kerkers wordt ook via de nieuwe app verspreid. Dus download de app snel als je op de hoogte wilt blijven.

Je profiel aanmaken of updaten

In de nieuwe app zijn zoveel mogelijk profielen overgezet vanuit de oude app. Toch konden helaas niet alle profielen worden overgezet. Het kan dus zijn dat je een nieuw account moet aanmaken. Gebruik voor het aanmelden het emailadres dat je ook in de Chrch app gebruikte. Dan zie je vanzelf of je herkend wordt. Als je nog niet herkend wordt, dan wordt er bij aanmelding een mail gestuurd naar de beheerder, die je vervolgens toegang zal geven. Toegang is alleen voor leden. Zodra je lid af wordt, wordt je profiel verwijderd. Niet-leden van de Nieuwe Kerk kunnen terecht op de website voor informatie.

Groepen

Het gebruik van de app is eenvoudig en intuïtief. Je maakt een profiel aan en kunt zien wanneer de kerkdiensten zijn. Ook kun je lid worden van groepen en dan zie je ook de activiteiten van deze groepen in de agenda. Voor de bekende groepen hebben de beheerders al een groep aangemaakt. Zelf kun je ook groepen aanmaken. Je kunt mensen dan uitnodigen om lid te worden van jouw groep. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor je kring. Voor NK Wittevrouwen en NK Wilhelminapark zijn groepen aangemaakt. Iedereen die heeft aangegeven lid te willen zijn van NK Wilhelminapark is lid van die groep. De rest van de profielen is gekoppeld aan NK Wittevrouwen.

Kerkdiensten

Om informatie over de kerkdiensten te zien, hoef je geen lid te zijn van een groep. Deze informatie is voor alle gebruikers van de app beschikbaar.

Collecte

De nieuwe app kan vanaf as. zondag ook worden gebruikt voor de collectie. Mocht je nog veel tegoed hebben in de Chrch app, maak je dan geen zorgen. Tot 31 maart kun je ook nog via de Chrch app doneren. Heb je een groot tegoed wat je niet kunt opmaken, neem even contact op met de beheerders via het email adres hieronder. Dan kijken zij hoe ze je kunnen helpen.

Privacy

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees hier over het privacy beleid binnen de app van de Nieuwe kerk. Je hebt zelf controle welke persoonlijke gegevens je in de app aan je profiel toevoegt. Al deze door jou ingevulde gegevens zijn alleen door leden van onze kerk met een bevestigd app account te bekijken. Gastgebruikers kunnen je profiel, contactgegevens en de door je geplaatste berichten en reacties niet zien.

Wat is een ‘bevestigd account’?
Dit zijn mensen die toegang hebben gekregen door de beheerders van de app. We valideren alle opgaves of iedereen lid is van de kerk. Daarnaast kunnen de app beheerders ook handmatig nieuwe app gebruikers valideren en toevoegen aan de app. Vervolgens krijg je toegang tot het afgesloten gedeelte.