Geloven in God


Wat mooi dat jij meer wilt weten over waar we als Nieuwe Kerk voor staan! Wat we nou precies allemaal geloven kun je op deze pagina vinden, maar het is eigenlijk het best samen te vatten in onze Missie: ”

De Nieuwe Kerk is een gemeente van Jezus Christus waar mensen thuiskomen, God eren en in de kracht van de Heilige Geest dienen in Gods Koninkrijk.

Lees meer over onze geloofsbelijdenis, missie en visie

In onze kerk geloven wij ook in de kracht van gebed. Het staat centraal in onze diensten en in de activiteiten die we organiseren. Lees meer over gebed. We organiseren regelmatig een ministry-cursus: hier leren we om voor elkaar te bidden.

Misschien wil je graag weten hoe wij als Nieuwe Kerk staan omgaan met (volwassen)dopen, opdragen, belijdenis doen en het avondmaal. Ga dan naar de pagina over speciale momenten.

De Nieuwe Kerk is voor en ook door mensen. Lees meer over hoe onze organisatie is opgezet: het bestuur (kerkenraad), wie onze predikanten zijn. En kijk ook eens bij Mensen van Jezus: een speciaal project van onze gemeente, waarin we leden van de Nieuwe Kerk vragen om hun verhaal over Jezus te vertellen – échte, unieke verhalen over geloven.

Wil je meer leren over God en/of Jezus: wie is Hij nou eigenlijk en waarom geloven mensen in Hem? Dan is de Alpha-cursus misschien wel iets voor jou!