Kerk-zijn in een crisistijd als deze: op deze pagina vind je praktische informatie.

Diensten
De diensten van de Nieuwe Kerk kun je online bekijken. Voor locatie Wittevrouwen is dat via deze link. Voor locatie Wilhelminapark is dat via deze link. In verband met de maatregelen is er beperkt plek om fysiek aanwezig te zijn tijdens de diensten. Aanmelden kan via deze link. Heb je vragen hierover? Mail dan naar onze Ouderling Communicatie Gijsbert Westerhuis.

Whatsapp groep
Er is een “Nieuw Kerk Zijn” whatsappgroep opgericht. Voor dagelijkse bemoediging en verbondenheid met Nieuwe Kerkers. Je kunt je aanmelden voor de tweede groep. Heb je een vraag hierover? Stuur ons een mailtje.

Contact met onze kinderwerker?
Mocht je vragen hebben of opmerkingen rondom het kinderwerk? Stuur een mailtje naar Corina Knot.

Tips of opmerkingen?
Mocht je inhoudelijke ideeën hebben rondom de invulling van de online dienst dan kun je deze mailen naar een van onze wijkpredikanten Lydia Kansen of Dirk de Bree. Als je ideeën of tips hebt rondom de vorm, mail dan naar onze Ouderling Communicatie Gijsbert Westerhuis.

Hulp nodig?
Mocht je behoefte hebben om gehoord te worden, laat het ons weten via het mailadres pastoraat@nk-utrecht.nl. Heb je een vraag die meer praktisch van aard is, dan kun je mailen naar diaconie@nk-utrecht.nl. Als je wilt helpen, dan kun je ook mailen naar een van deze e-mailadressen.