Kerk-zijn in een crisistijd als deze: op deze pagina vind je praktische informatie.

Diensten
De diensten van de Nieuwe Kerk kun je online bekijken. Op dit moment zijn alle kerkdiensten te volgen via de livestream vanuit locatie Wittevrouwen. In verband met de lockdown is er geen plek om fysiek aanwezig te zijn tijdens de diensten. Heb je vragen hierover? Mail dan naar onze Ouderling Communicatie Gijsbert Westerhuis.

Koffiedrinken
Na de kerkdienst is er gelegenheid om digitaal koffie te drinken. Ben je nieuw, wil je kennismaken met en/of heb je vragen over de Nieuwe Kerk, doe dan mee met het online koffiedrinken. Een leuke, laagdrempelige manier om de Nieuwe Kerk te leren kennen. Via deze link kom je in de online koffiezaal van de Nieuwe Kerk. Let op: het platform Wonder.me werkt het beste in Chrome, Firefox en Edge.

Contact met onze kinderwerker?
Mocht je vragen hebben of opmerkingen rondom het kinderwerk? Stuur een mailtje naar Corina Knot.

Tips of opmerkingen?
Mocht je inhoudelijke ideeën hebben rondom de invulling van de online dienst dan kun je deze mailen naar een van onze wijkpredikanten Lydia Kansen of Dirk de Bree. Als je ideeën of tips hebt rondom de vorm, mail dan naar onze Ouderling Communicatie Gijsbert Westerhuis.

Hulp nodig?
Mocht je behoefte hebben om gehoord te worden, laat het ons weten via het mailadres pastoraat@nk-utrecht.nl. Heb je een vraag die meer praktisch van aard is, dan kun je mailen naar diaconie@nk-utrecht.nl. Als je wilt helpen, dan kun je ook mailen naar een van deze e-mailadressen.