Activiteiten


Voor elke leeftijd is er iets te doen in De Nieuwe Kerk. Hier het overzicht van alle activiteiten!

Kleine verbanden


Om meer toegerust te worden in je geloof, meer gemeente te zijn en je meer verbonden te voelen met de Nieuwe Kerk maak je deel uit van een kleinere groep mensen: de kring of een andere vorm van een klein verband.

Meer lezen “Kleine verbanden”

Sisterhood


Sisterhood lunch 26 Mei 2019

Geef je op voor de Sisterhood Lunch op zondag 26 mei
Als het goed is, staat hij al in je agenda: de Sisterhood lunch op zondag 26 mei speciaal voor alle sisters van de Nieuwe Kerk. En we vinden het tof als jij er ook bij bent! Dus wil je graag in een ontspannen setting nieuwe vrouwen ontmoeten, lekker bijpraten, elkaar bemoedigen, genieten van elkaars bring-your-own-lunch en opgebouwd worden in je geloof, meld je dan vanaf nu aan via dit formulier

De belangrijkste informatie kort op een rijtje:
Wanneer: Zondag 26 mei van 12.30 – 15.00
Waar: Nieuwe Keten
Kosten: €5,00

Meer lezen “Sisterhood”

Voor kinderen


De Nieuwe Kerk heeft veel kinderen, die regelmatig bij elkaar komen om gezellig met elkaar te kletsen, een spelletje te spelen, een Bijbelverhaal te lezen en samen te zingen.

Meer lezen “Voor kinderen”

Voor tieners


Ben je tiener in De Nieuwe Kerk? Er zijn allerlei manieren om andere tieners te ontmoeten: bij de Crackers (gedeeltelijk tijdens de kerkdienst), catechisatie of club met tieners uit andere kerken van Utrecht.

Meer lezen “Voor tieners”

Mentoring


Mentorschap gaat over ‘gewoon’ je leven delen, met iemand anders die graag van je wil leren. Niet dat jij dan alles moet weten, wel dat je samen optrekt zoekend naar de stem van God.

Meer lezen “Mentoring”