Activiteiten


Voor elke leeftijd is er iets te doen in De Nieuwe Kerk. Hier het overzicht van alle activiteiten!

Ministry-cursus


Ministry is bidden met mensen in Jezus’ naam in de kracht van de Heilige Geest. Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest werkt in het leven van de persoon die om gebed vraagt. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is”. Zo breekt iets door van het Koninkrijk van God.

Meer lezen “Ministry-cursus”

Kleine verbanden


Om meer toegerust te worden in je geloof, meer gemeente te zijn en je meer verbonden te voelen met de Nieuwe Kerk maak je deel uit van een kleinere groep mensen: de kring of een andere vorm van een klein verband.

Meer lezen “Kleine verbanden”

Voor kinderen


De Nieuwe Kerk heeft veel kinderen, die regelmatig bij elkaar komen om gezellig met elkaar te kletsen, een spelletje te spelen, een Bijbelverhaal te lezen en samen te zingen.

Meer lezen “Voor kinderen”

Voor tieners


Ben je tiener in De Nieuwe Kerk? Er zijn allerlei manieren om andere tieners te ontmoeten: bij de Crackers (gedeeltelijk tijdens de kerkdienst), catechisatie of club met tieners uit andere kerken van Utrecht.

Meer lezen “Voor tieners”

Mentoring


Mentorschap gaat over ‘gewoon’ je leven delen, met iemand anders die graag van je wil leren. Niet dat jij dan alles moet weten, wel dat je samen optrekt zoekend naar de stem van God.

Meer lezen “Mentoring”