Alpha-cursus


Ontmoet leuke, nieuwe mensen. Stel al je vragen. Ontdek het christelijk geloof!


Ontmoet leuke, nieuwe mensen. Stel al je vragen. Ontdek het christelijk geloof! Deel het leven. Ga het avontuur aan. Leer nieuwe mensen kennen. Kerk-zijn is samen zijn! Met de Alpha-cursus proberen wij de deelnemers een klein kijkje te geven hoe het leven als een christen kan zijn. Tijdens de avond is er veel tijd voor gezelligheid en samenzijn. Daarnaast wordt er elke avond een basisthema van het christelijk geloof behandeld, waarover we open in gesprek gaan.

Meld je door een mail te sturen naarAlpha@nk-utrecht.nl

Wat is de Alpha-cursus?

Heb je bepaalde levensvragen en wil je deze in een christelijk licht zetten? Of wil je weten wie God is en hoe je Hem (beter) kan leren kennen? Of is er iemand die jij kan uitnodigingen voor de Alpha cursus?

Voor wie is de Alpha-cursus?

De Alpha-cursus staat open voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Leeftijd of achtergrond maakt niet uit, iedereen is welkom. De groep is vaak een mix van mensen van binnen en buiten de kerk.

Hoe ziet de cursus eruit?

Eerst hebben we een startmoment en vervolgens behandelen we het thema van die avond. Hierna wordt er in kleine groepen verder gesproken over dit thema.

Alpha cursus locatie Wittevrouwen
Woensdagavond van 19.00-22.00 uur.
1 februari t/m 19 april 2022

Je bent van harte welkom! Graag even aanmelden bij Jeroen Spelt (06-13070151) of via de mail.

Wat kost het om aan de Alpha-cursus mee te doen?

Deelname aan de Alpha-cursus is gratis. Bij deelname aan de cursus ontvang je een werkboekje.