MEER-avonden


De MEER-avond is quality time met God. Het bestaat uit lofprijzing, praktisch en verdiepend Bijbels onderwijs en gebed.

Wat is de MEER-avond?

De MEER-avond is een plek waar mensen stil kunnen worden, zich thuis voelen en in alle rust God ontmoeten. Het verlangen naar ‘meer’ heeft drie pijlers. Meer van God: God beter leren kennen en ontdekken wat Hij wil zeggen. Meer voor God: ontdekken wat je mag teruggeven aan God. En ten slotte meer door God: uitdelen van wat je ontvangt.

Een MEER-avond is een rustmoment voordat de werkweek weer begint. We willen samen tot rust komen bij onze God en Hem beter leren kennen. Met een half uur aanbidding, verdiepend Bijbels onderwijs en ruimte voor gebed zoeken we samen de aanwezigheid van onze God. Het liefst met mensen uit zoveel mogelijk verschillende kerken uit Utrecht.

Thema 2022: Baan & Burger

Het nieuwe MEER-seizoen is weer van start! Dat betekent dat iedere tweede zondag van de maand een MEER–avond wordt georganiseerd, waar jij voor bent uitgenodigd. Komend halfjaar staat in het teken van het thema ‘Baan & Burger’ waarbij we ons, zoals het thema al verklapt, met name richten op (jong)werkenden.

Ben je nieuwsgierig en/of verlang je naar handvatten hoe om te gaan met actuele zingevingsvragen? Kom dan langs en laat je inspireren!

Praktische informatie

De interkerkelijke MEER-avond begint om 19:30 uur. De avond vindt plaats in de Nieuwe Kerk, locatie Wittevrouwen. Vanzelfsprekend kan de MEERavond alleen doorgaan als we de RIVM-richtlijnen strikt hanteren. Om die reden zal je je vooraf moeten aanmelden via DEZE link. Op deze manier heeft iedereen een ‘vaste stoel’. 

Het rooster voor het eerste halfjaar van 2022 is:

Zondag 13 februari 2022
‘Tijdsinvestering’ door Kris Vermaas

Zondag 13 maart 2022
‘Macht & integriteit’ door Rachel Streefland

Zondag 10 april 2022
‘Geldsinvestering’ door Dorina Nauta & Roel Freeke

Zondag 8 mei 2022
‘Help: werk & kerk’ door Klaas Jan Hoogendoorn

Zondag 12 juni 2022
‘Leven in relaties’ door Tirtsa Liefting

Vragen of meer informatie? Blijf op de hoogte via onze Facebook-pagina.

Meld je aan voor de herinneringsmail!