Ministry-cursus


Ministry is bidden met mensen in de kracht van de Heilige Geest, in de verwachting dat God door Zijn Geest daadwerkelijk aanwezig is.

Lees ook Lucas 11:13. Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest wil werken in het leven van de persoon die om gebed vraagt. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is.” Elke zondag is er in onze gemeente de mogelijkheid om voor je te laten bidden door mensen van het ministryteam. 

De ministry-cursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed. De cursus is erop gericht om je te helpen groeien in geloof en vertrouwen, in kennis van en ervaring met deze gebedsvorm.

De cursus duurt vijf avonden en wordt gegeven in samenwerking met New Wine Nederland. Elke avond bestaat uit lofprijzing, onderwijs uit de Bijbel en oefenen van het ministry-gebed. De onderwerpen die aan de orde komen zijn de Bijbelse basis en praktijk van ministry, vervulling met de Heilige Geest, genezing, luisteren naar God, vergeving, reageren op kwade machten en leiding van God.

Start ministry-cursus

De eerstvolgende ministry-cursus in de Nieuwe Kerk is gestart in september 2018.

Stuur ons een mail voor meer informatie!