Sisterhood


Sisterhood lunch 26 Mei 2019

Geef je op voor de Sisterhood Lunch op zondag 26 mei
Als het goed is, staat hij al in je agenda: de Sisterhood lunch op zondag 26 mei speciaal voor alle sisters van de Nieuwe Kerk. En we vinden het tof als jij er ook bij bent! Dus wil je graag in een ontspannen setting nieuwe vrouwen ontmoeten, lekker bijpraten, elkaar bemoedigen, genieten van elkaars bring-your-own-lunch en opgebouwd worden in je geloof, meld je dan vanaf nu aan via dit formulier

De belangrijkste informatie kort op een rijtje:
Wanneer: Zondag 26 mei van 12.30 – 15.00
Waar: Nieuwe Keten
Kosten: €5,00

Wat is Sisterhood?

Twee keer per jaar organiseren we Sisterhood: een dag speciaal voor vrouwen. We horen graag van jou wat behoeften en interesses zijn voor Sisterhood. We hebben hiervoor een enquete ingericht. Zou je die willen invullen? 

In het voorjaar organiseren we een kleiner event speciaal voor alle vrouwen van de Nieuwe Kerk. Op deze manier willen we de groeiende groep vrouwen van de Nieuwe Kerk verbinden, opbouwen en inspireren.

In het najaar organiseren we een dag voor alle vrouwen van de Nieuwe Kerk, maar ook hun zussen, (schoon)moeders en vriendinnen zijn van harte welkom. Vaste onderdelen zijn een inspirerende spreker, zingen, aanbidden en een lekkere lunch.

We zijn als kernteam druk bezig met de voorbereidingen, maar er zijn veel handen nodig om deze events weer tot een succes te maken. Heb je goede ideeën of wil je ons ondersteunen met praktische hulp laat het ons dan weten en stuur een email naar Sisterhood

Sisterhood wil uiting geven aan het verlangen van een wereldwijde, groeiende beweging van vrouwen. Vrouwen die reageren op de eenvoudige uitnodiging om verandering te brengen en een positief verschil te maken in hun leefomgeving en in de wereldwijde gemeenschap.

“Een sterke vrouw, wie zal haar vinden? Zij is meer waard dan edelstenen” (Spreuken 31:10)