Voor tieners


Ben je tiener in De Nieuwe Kerk? Er zijn allerlei manieren om andere tieners te ontmoeten: bij de Crackers (gedeeltelijk tijdens de kerkdienst), catechisatie of club met tieners uit andere kerken van Utrecht.

Catechisatie

Tijdens catechisatie gaan we met elkaar in gesprek over God, de Bijbel, geloven of juist twijfel. Er is ruimte om vragen te stellen en voor verdieping. Opgeven? Stuur ons een mail.

Club

Voor kinderen is er elke twee weken club. Samen met het Interkerkelijke Jeugdwerk (IKJU) organiseren we de clubavonden. Ben je benieuwd? Kom vooral langs om een keer te kijken. Bekijk de actuele data.

Solid Rulez (Brugklas – 2e klas)

Vind je het leuk om andere tieners te ontmoeten? Leuke activiteiten, spelletjes en goede gesprekken? Solid Rulez vindt om de twee weken op vrijdagavond plaats in de Jeruzalemkerk (Troosterlaan 65, ingang Kapteynlaan).

Young (15+)
Heb je zin in lekker eten, goede gesprekken te voeren en leuke activiteiten te doen? Kom dan bij Young! Young vindt om de twee weken op zondag plaats in De Nieuwe Kerk van 18:30 uur tot 21:00 uur.

IKJU

Samen met de Jeruzalemkerk, Singelkerk, Jacobikerk en de Nieuwe Kerk organiseren we de clubavonden. Nico Arends (jeugdwerker) organiseert de avonden met jeugdleiding. Iedereen is welkom, ook als je niet aangesloten bent bij een van de kerken.

Tienerdiensten

Twee keer per jaar wordt de kerkdienst samen voorbereid met tieners. Het gaat over een thema die tieners aandragen/ De dominee komt langs tijdens catechisatie of de Crackers om dit te bespreken.

Meer weten of meehelpen? Stuur ons een mail!