Kerst-kleedje-aan


KERST-KLEEDJE-AAN is er elke decembermaand met een tweedaagse pop-up boutique met kleding en accessoires ingezameld door buurtbewoners, bedrijven en….. JOU! Dus zoek ook dit jaar je kast weer uit en geef jouw overdadige mooie kleding en accessoires een nieuwe bestemming door ze te doneren. De opbrengst van Kerst-kleedje-aan gaat dit jaar naar het Leger des Heils.

In de boutique is de hele dag een coupeuse aanwezig om kleding om maat te maken. En natuurlijk is er koffie, thee en wat lekkers!

Kerst-Kleedje-Aan - December 2017

Door wie?

KERST-KLEEDJE-AAN is in leven geblazen door twee Utrechters die kleding en eerlijke mode geweldig vinden, en dan echt voor iedereen. In de Nieuwe Kerk vonden zij de plek in 2016 om dit voor het eerst vorm te geven. Vanuit een compassie voor duurzaamheid, delen en ontmoeten, er mooi uitzien (ook met een kleine portemonnee) en daarmee je eigen empowerment vergroten en het kerstfeest zelf, zetten zij ook dit jaar weer een gezellige ontmoetingsgelegenheid neer.

Kleding meenemen

Heb je ook leuke kleding, tassen, schoenen, sieraden en andere artikelen over die we kunnen verkopen bij KERST-KLEEDJE-AAN? Wat heb jij je medemens voor moois te bieden?

Je kunt je kleding zondags inleveren in het voorportaal van de kerk. Daar staat weer een kledingrek en mand klaar. Voor meer info kun je mailen naar Margriet.

Wil je afstand van een wel heel bijzonder kledingstuk doen maar zie je er graag een vergoeding voor terug, dan is doorverkopen ook een optie. Wij verkopen het kledingstuk voor jou door. Zo ontvang je na afloop 50% van het verkoopbedrag terug en gaat er 50% naar een goed doel. Je spullen kun je zondags in het voorportaal van de kerk inleveren. Daar staat weer een kledingrek en mand klaar. Vergeet je bij het doorverkopen van je spullen niet je naam, emailadres en kledingstuk op het visitekaartje te zetten?

Wanneer?

Je kunt gezellig binnen lopen voor koffie, thee en mooie kleding op deze momenten:

Vrijdag 13 december 2019 tussen 15.00 en 21.00 uur
Zaterdag 14 december tussen 10.00 en 15.00 uur

Let op: bij de evenementen die de Nieuwe Kerk rondom Kerst organiseert worden foto’s gemaakt. Die foto’s kunnen we gebruiken voor onze website en social media kanalen. We begrijpen natuurlijk als u liever niet online verschijnt, laat het ons dan even weten! Voor meer informatie kunt onze privacy richtlijn lezen