Onze gebouwen


Hier vind je meer informatie over onze gebouwen.

Op deze pagina vind je informatie over de twee locaties van de Nieuwe Kerk. Hierbij staan gegevens over het adres, parkeergelegenheid en de mogelijkheid om de kerk te huren.

Wittevrouwen

Adres & Parkeren

De Nieuwe Kerk Wittevrouwen is gelegen aan de Bollenhofsestraat 138-A in Utrecht. In de wijk rondom de Nieuwe Kerk locatie Wittevrouwen is er beperkte parkeergelegenheid. Op de Jan van Galenstraat (vlak voordat deze overgaat in de Alexander Numankade) zijn wel voldoende parkeerplaatsen. De kerk is vervolgens nog 300 meter lopen.

Pas op waar je parkeert, je riskeert een boete! Van de wijkagent kregen wij berichten dat (Nieuwe) kerkgangers hun auto weleens parkeren in bochten en voor uitgangen. Dit is gevaarlijk, zeker omdat brandweerwagens en ambulances in geval van nood ernstige hinder kunnen ondervinden. Al meerdere keren heeft de wijkagent auto’s die op hoeken geparkeerd stonden voorzien van een waarschuwing. Daarom hierbij de oproep om je auto niet binnen een straal van tien meter vanaf een bocht te parkeren én niet voor ingangen van wandelpaden en voetbalkooien. Overtreders riskeren een boete van €85 tot €120!

Heb je nog vragen?

Stuur een mail

Verhuur

De Nieuwe Kerk locatie Wittevrouwen wordt op zondag gebruikt voor de erediensten.

Doordeweeks wordt de kerk ook gebruikt! Wil je meer weten over de verhuur van de vergaderzalen van de kerk, dan kan je contact met ons opnemen.

Op werkdagen tot 18:00 uur worden onze zalen verhuurt door De Zalen van Zeven. Voor verhuur in de avond en overige dagen kan je contact opnemen met de beheerder.

Wilhelminapark

Adres & Parkeren

De Nieuwe Kerk Wilhelminapark is gelegen aan de Hobbemastraat 35 in Utrecht. In de wijk rondom de Nieuwe Kerk locatie Wilhelminapark is er beperkte parkeergelegenheid. Parkeren is op zondag gratis.

Heb je nog vragen?

Stuur een mail