Ons gebouw


Hier vind je meer informatie over ons gebouw.

Adres

Parkeren

In de wijk rondom de Nieuwe Kerk is er beperkte parkeergelegenheid. Op de Jan van Galenstraat (vlak voordat deze overgaat in de Alexander Numankade) zijn wel voldoende parkeerplaatsen. De kerk is vervolgens nog 300 meter lopen.

Pas op waar je parkeert, je riskeert een boete! Van de wijkagent kregen wij berichten dat (Nieuwe) kerkgangers hun auto weleens parkeren in bochten en voor uitgangen. Dit is gevaarlijk, zeker omdat brandweerwagens en ambulances in geval van nood ernstige hinder kunnen ondervinden. Al meerdere keren heeft de wijkagent auto’s die op hoeken geparkeerd stonden voorzien van een waarschuwing. Daarom hierbij de oproep om je auto niet binnen een straal van tien meter vanaf een bocht te parkeren én niet voor ingangen van wandelpaden en voetbalkooien. Overtreders riskeren een boete van €85 tot €120!

Heb je nog vragen?

Stuur een mail

Verhuur Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk wordt op zondag gebruikt voor de erediensten.

Doordeweeks wordt de kerk ook gebruikt! Wil je meer weten over de verhuur van de kerk, neem dan contact op met de beheerder, voor vragen over gebruik van de kerk in de avond en in het weekend.

Overdag wordt de kerk gebruikt door De Zalen van Zeven.