Kerkrentmeester beheer gezocht

Het gebouw van de Nieuwe Kerk wordt actief wordt gebruikt. Naast de verschillende activiteiten van de kerk op zondag en door de week repeteren er een aantal koren, worden de zalen gebruikt door studentenverenigingen en nog tal van andere gebruikers. 

We zoeken nu kerkbeheerder, een spin in het web in het web tussen gebruikers en huurders. Alle aanvragen voor zaalhuur in de avonden en het weekend voor o.a. cursussen, vergaderingen en trouwerijen komen in de mailbox van de beheerder. Samen met onze vaste verhuurpartner Zaalverhuur 7, regel je de planning in de agenda en geef je antwoord op verschillende vragen over de kosten, onderhoud en schoonmaak. 

De taak is hypermodern op eigen tijd en plaats uit te voeren. Je kijkt meerdere keren per week in de mailbox en beantwoord de vragen. Gemiddeld ben je er 30-45 minuten per week mee bezig, met enkele uitschieters als het seizoen weer begint. Als kerkrentmeester beheer ben je onderdeel van het team van kerkrentmeesters, waarmee je één keer per twee maanden vergadert. 

Kortom, ben jij de regelneef/nicht die die we zoeken? En wil jij graag bijdragen aan het reilen en zeilen van onze gemeente? Mail dan je interesse.

Wat je ook interessant zou vinden