Nieuwe Kerk app


Via deze app van de Nieuwe Kerk zijn we altijd met elkaar verbonden.

In samenwerking met Donkey Mobile is er een app voor de kerk gemaakt. Dit is een extra mogelijkheid en een veilige plek om betrokken te zijn, te geven en contact met elkaar te hebben.

Wat kun je met de app?

Nieuwsberichten
Nieuws voor Nieuwe Kerkers wordt ook via de app verspreid. Dus download de app snel als je op de hoogte wilt blijven.

Je profiel aanmaken of updaten
Gebruik voor het aanmelden jouw eigen e-mailadres. Bij aanmelding wordt een mail gestuurd naar de beheerder, die je vervolgens toegang kan geven. Toegang is alleen voor leden. Zodra je lid af wordt, wordt je profiel verwijderd. Niet-leden van de Nieuwe Kerk kunnen terecht op de website voor informatie.

Groepen
Het gebruik van de app is eenvoudig en intuïtief. Je maakt een profiel aan en kunt zien wanneer de kerkdiensten zijn. Ook kun je lid worden van groepen en dan zie je ook de activiteiten van deze groepen in de agenda. Voor de bekende groepen hebben de beheerders al een groep aangemaakt. Zelf kun je ook groepen aanmaken. Je kunt mensen dan uitnodigen om lid te worden van jouw groep. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor je kring. Voor NK Wittevrouwen en NK Wilhelminapark zijn groepen aangemaakt. Iedereen die heeft aangegeven lid te willen zijn van NK Wilhelminapark is lid van die groep. De rest van de profielen is gekoppeld aan NK Wittevrouwen.

Kerkdiensten
Om informatie over de kerkdiensten te zien, hoef je geen lid te zijn van een groep. Deze informatie is voor alle gebruikers van de app beschikbaar.

Collecte
Via deze app kan je via de telefoon geld doneren aan de collecte naar keuze. Meer informatie over de collecte is zichtbaar als je verder klikt in de app.

Privacy
Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier over het privacy beleid binnen de app van de Nieuwe kerk. Je hebt zelf controle welke persoonlijke gegevens je in de app aan je profiel toevoegt. Al deze door jou ingevulde gegevens zijn alleen door leden van onze kerk met een bevestigd app account te bekijken. Gastgebruikers kunnen je profiel, contactgegevens en de door je geplaatste berichten en reacties niet zien.

Wat is een ‘bevestigd account’?
Dit zijn mensen die toegang hebben gekregen door de beheerders van de app. We valideren alle aanmeldingen door te controleren of iedereen lid is van de kerk. Daarnaast kunnen de app beheerders ook handmatig nieuwe app gebruikers valideren en toevoegen aan de app. Vervolgens krijg je toegang tot het afgesloten gedeelte.