Nieuws

Zorgen voor de Wereld om je heen – Michacursus

Komende week bespreken we in de kringen hoofdstuk 3 van de Micha Cursus. ‘Zorgen voor de wereld om je heen.’ De wereld om ons heen is groots, en zorg dragen hiervoor is een belangrijke oproep die Jezus ons doet. Deze oproep spoort ons aan in allerlei facetten; van het lief hebben van je naasten tot het kijken naar de vogels, zorgeloos in de lucht.

Meer lezen “Zorgen voor de Wereld om je heen – Michacursus”

5 november – gesprek over: Millennials& kerk en corona

Hoe gaat het met je geloof in deze tijd? Lukt het betrokken te blijven bij de kerk? En, hoe helpen de online diensten jou? Vragen waar wij graag samen met jou over in gesprek gaan. Onlangs werden de resultaten van een onderzoek naar ‘millennials&kerk&corona’ gepresenteerd met bijgevoegd een aantal adviezen. Check hier.

Meer lezen “5 november – gesprek over: Millennials& kerk en corona”

Doe mee met de online Justice Conference 25-31 oktober !

Twee jaar geleden zijn we met een hele groep Nieuwe Kerkers naar de Justice Conference geweest, een conferentie boordevol inspirerende sprekers over gerechtigheid, recht doen en concrete voorbeelden. Dit jaar is deze conferentie online van 25-31 oktober. Elke avond is er een online programma tussen half 9 en 10 uur. Zie voor meer informatie de website van de Justice Conference.

Meer lezen “Doe mee met de online Justice Conference 25-31 oktober !”

Geboorte Meysa Ella

We zijn ontzettend blij dat we de kerk en gemeente kunnen laten weten dat we gisteren een dochtertje hebben gekregen!
Op maandag 19 oktober is geboren: Meysa Ella. Haar roepnaam is Meysa (spreek uit als Meesaa), een vernoeming naar Maria. Alles is goed gegaan zowel met de bevalling als nu met Else en Meysa. We zijn nu vooral erg aan het genieten van elkaar. 

Hartelijke groet, 
Nilco en Else

Komende zondag 18 oktober (17.00 uur) is de tweede tienerdienst!

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we besloten de tienerdienst gewoon door te laten gaan, maar wel met dezelfde richtlijnen die we tijdens de kerkdienst hanteren. Dus neem je mondkapje mee en dan zien we je graag aankomende zondag om 17 uur in de kerkzaal waar we een film zullen gaan kijken met elkaar. Geef je wel even op via deze website!

We hopen jullie allemaal te zien! Sjon, Miriam, Lydia, Jan Willem, Annette en Marjolein