Nieuws

Boeiend vrijwilligers werk – zet je administratieve vaardigheden in voor anderen; gezocht voor inloopspreekuur (Papiercafé)

op woensdagochtend in Overvecht, Stichting Utrecht op Orde probeert in haar Papiercafé’s mensen die moeite hebben met het begrijpen van brieven van instanties (overheid en bedrijven) te helpen. Uitleg geven, helpen met reageren op brieven maar ook bij het aanvragen van kwijtscheldingen gemeentelijke heffingen, het aanvragen van een U-pas of bij het inloggen bij instanties behoren tot de taken van vrijwilligers. Op Kanaleneiland is het Papiercafé elke weekdag geopend. Hier is inmiddels al een jarenlange ervaring opgebouwd en gebleken dat het in een behoefte voorziet.

Meer lezen “Boeiend vrijwilligers werk – zet je administratieve vaardigheden in voor anderen; gezocht voor inloopspreekuur (Papiercafé)”

SAVE THE DATE: 4 september startzondag!

De vakantie is nog in volle gang, maar het nieuwe seizoen staat voor de deur! We beginnen het nieuwe seizoen met een startzondag in en rondom de locaties van de Nieuwe Kerk. Voor alle leeftijden is er een programma! Zet daarom in je agenda: zondag 4 september

  • Voor locatie Wittevrouwen:      10.00 – 15.00 uur
  • Voor locatie Wilhelminapark:    11.15 – 16.00 uur

Meer informatie volgt snel!