Nieuws

Kerkdiensten zondag 25 september

Kerkdienst Wittevrouwen | Gods leiding in je leven

Zondag starten we met ons thema ‘het leven van Jozef’, waarmee we in de diensten en de kringen aan de slag gaan. We beginnen de introductie aan het eind van Jozefs leven (Genesis 50:15-21) en kijken terug. Hoe zit dat met Gods leiding in Jozefs leven en welke lijnen kun je trekken naar je eigen leven? In deze dienst worden de volgende kinderen gedoopt: Jozias, zoon van Paul Joost & Nadieh, Eleonore Emma, dochter van Daniël & Elisabeth en Pepijn Jonah, zoon van Jos & Pauline. NB. de preek is (ongeveer) dezelfde als vorige week in Wilhelminapark.
Dirk

Meer lezen “Kerkdiensten zondag 25 september”

Plukkers gezocht!

Er is onverwacht veel fruit beschikbaar gekomen bij een fruitteler in Lopik. Het gaat om maar liefst 500.00 appels en peren! Het geplukte fruit gaat naar de voedselbank. Met zoveel fruit, zijn er veel vrijwilligers nodig.
Plukdagen: 27 september, 30 september, 7 oktober, 14 oktober en 21 oktober.
Kom jij helpen met plukken? Meld je aan via info@utrechtseuitdaging.nl of meld je bij de diaconie als je meer informatie wilt.

ViaFestival: zet de tijd stil met een boeiende lezing, muziek en keuzesessies over ‘Tijd’

Op zaterdagavond 8 oktober zet de Utrechtse community ViaJacobi de deuren van de Jacobikerk open voor de derde editie van het ViaFestival! Deze keer is het thema ‘Tijd’. Kom naar deze inspirerende avond met spreker Stephan Sanders, kies een uitdagende keuzesessies en geniet van fijne muziek door Utrechtse singer-songwriter Géonne
Hartman.

Meer lezen “ViaFestival: zet de tijd stil met een boeiende lezing, muziek en keuzesessies over ‘Tijd’”

Nachtexperience Life Topics 15-16 oktober

Tijdens deze experience ga je aan de slag met de zeven vragen die je jezelf elke vijf jaar moet stellen. Vragen waar je niet omheen kan en die maken dat je jezelf en anderen op een verdiepende manier leert kennen. Na de experience heb je de kans om te slapen op een eeuwenoude heilige plek. Je ligt met je matje onder de prachtige gewelven van de Jacobikerk in hartje Utrecht. We sluiten samen af met ontbijt.

Meer lezen “Nachtexperience Life Topics 15-16 oktober”

Kerkdienst Wilhelminapark zondag 18 september | Gods leiding in je leven

Zondag starten we met ons thema ‘het leven van Jozef’, waarmee we in de diensten en de kringen aan de slag gaan. We beginnen de introductie aan het eind van Jozefs leven (Genesis 50:15-21) en kijken terug. Hoe zit dat met Gods leiding in Jozefs leven en welke lijnen kun je trekken naar je eigen leven?
NB. de preek zal ik volgende week in Wittevrouwen houden. 
Tot ziens in de kerk.
Dirk de Bree