Nieuws

Kerkdienst 26 maart Wilhelminapark | “Get used to different” – over de roeping van Mattheüs als leerling van Jezus

Aankomende zondag gaat het wat anders dan anders… Geen Dirk of Lydia vooraan, en ook geen gastpredikant, maar de diaconie die de dienst heeft vormgegeven. Arie de Wit zal de dienst leiden en diaconaal werker Wilma Wolswinkel zal de preek verzorgen.

Meer lezen “Kerkdienst 26 maart Wilhelminapark | “Get used to different” – over de roeping van Mattheüs als leerling van Jezus”
volle kerk keurrijk zonlicht boven

Kerkdienst 26 maart Wittevrouwen | “Get used to different” – over de roeping van Mattheüs als leerling van Jezus

Aankomende zondag gaat het wat anders dan anders… Geen Dirk of Lydia vooraan, en ook geen gastpredikant, maar de diaconie die de dienst heeft vormgegeven. Diaken Nilco van der Steege zal de dienst leiden en diaconaal werker Wilma Wolswinkel zal de preek verzorgen.

Meer lezen “Kerkdienst 26 maart Wittevrouwen | “Get used to different” – over de roeping van Mattheüs als leerling van Jezus”
kidshood kinderen eten drinken vrolijk kleur

Laatste Kans! A.s. zaterdag 25 maart toerustingsochtend jeugdleiders!

Zaterdagochtend 25 maart is DE toerustingsochtend voor jeugdleiding (0-18 jaar) en ouders! Thema is Ken je mij?! Hoe leer je baby’s, kinderen en tieners (beter) kennen? Wat hebben ze nodig? En hoe kunnen we ze dat geven in de kerk en thuis? Daar gaat deze ochtend over.

Meer lezen “Laatste Kans! A.s. zaterdag 25 maart toerustingsochtend jeugdleiders!”

Bij de dienst: Jezus . . . . . Wie?

Na een mooi seizoen samen optrekken is zondag de eerste van 3 belijdenisdiensten. Alwin, Floor, Lydian, Deborah en Marwin zeggen met hun ja-woord dat ze met God willen leven. Ook Elize en Wouter geven hun getuigenis. Zij zullen op 2 april in Katwijk, waar de vader van Elize predikant is, belijdenis doen.

Meer lezen “Bij de dienst: Jezus . . . . . Wie?”