Ministry-cursus


De ministry-cursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed.

Ministry is bidden met mensen in Jezus’ naam in de kracht van de Heilige Geest. Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest werkt in het leven van de persoon die om gebed vraagt. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is”. Zo breekt iets door van het Koninkrijk van God.

Lees ook Lucas 11:13. Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest wil werken in het leven van de persoon die om gebed vraagt. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is.” Elke zondag is er in onze gemeente de mogelijkheid om voor je te laten bidden door mensen van het ministryteam. 

De ministry-cursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed. De cursus is erop gericht om je te helpen groeien in geloof en vertrouwen, in kennis van en ervaring met deze gebedsvorm.

Nieuwe ministry-cursus

De eerste volgende ministry-cursus staat gepland op:

  • donderdag 18 april
  • donderdag 16 mei
  • donderdag 30 mei
  • donderdag 13 juni

De avonden duren van ongeveer 20:00 tot 22:00 uur. Deze avonden vinden plaats in locatie Nieuwe Kerk Wittevrouwen. De kosten bedragen 15 euro (inclusief cursusboekje), opgeven kan via ministry@nk-utrecht.nl.

Stuur ons een mail voor meer informatie!