Ministry-cursus


De ministry-cursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed.

Ministry is bidden met mensen in Jezus’ naam in de kracht van de Heilige Geest. Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest werkt in het leven van de persoon die om gebed vraagt. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is”. Zo breekt iets door van het Koninkrijk van God.

Lees ook Lucas 11:13. Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest wil werken in het leven van de persoon die om gebed vraagt. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is.” Elke zondag is er in onze gemeente de mogelijkheid om voor je te laten bidden door mensen van het ministryteam. 

De ministry-cursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed. De cursus is erop gericht om je te helpen groeien in geloof en vertrouwen, in kennis van en ervaring met deze gebedsvorm.

Op dit moment is geen nieuwe Ministry-cursus gepland. 

Stuur ons een mail voor meer informatie!