De Haven


Pioniersplek De Haven in Utrecht Kanaleneiland aan de Marco Pololaan 10 heeft op zondagen om 16:00 een dienst.

De Haven wil een plek bieden waar alle Kanaleneilanders elkaar kunnen ontmoeten. Elke zondag is er iets te beleven in de Haven. Of je nu christen bent of moslim, gelovig of ongelovig, oud of jong. Iedereen is welkom! Onze uitvalsbasis is buurtcentrum ‘Bij Bosshardt’ van het Leger des Heils. Begin 2023 is De Haven onderdeel geworden van de Nieuwe Kerk.

De Haven heeft als missie: “Meer van Jezus op Kanaleneiland”. We geloven dat de naam van Jezus op elke plek schitterende veranderingen brengt in het leven, dus zeker ook op Kanaleneiland! Bij De Haven kunnen mensen groeien in hun geloof of juist het geloof voor het eerst ontdekken. Dit verandert het leven van mensen.

Iedere zondagmiddag valt er iets te beleven in De Haven. Elke eerste zondag van de maand is er van 17.30 uur tot 19.00 uur de Havenmaaltijd, een driegangendiner door en voor wijkbewoners. Alle andere zondagen is er om 16.00 uur een samenkomst. Na afloop eten we, tot ongeveer 18.00 uur, met elkaar. Iedereen neemt dan wat mee.

Kom vooral een keer langs om De Haven te zien en te ervaren! Tot die tijd geeft het onderstaande filmpje al een goede indruk. Daarnaast heeft De Haven ook een eigen website: www.dehaven-kanaleneiland.nl. Daar vind je nog veel meer informatie.

Ben je enthousiast en wil je wat betekenen voor de haven? Bekijk dan ook eens de vacatures.