Samen geloven


Geloven doen wij samen. Als Nieuwe Kerk vormen we een gemeenschap. Een belangrijk moment waarop we dat vieren is tijdens onze kerkdienst, elke zondag om 10.00 uur. In deze diensten is er ruimte voor aanbidding, bidden we samen, openen we Gods woord, en nemen we de tijd om stil te staan bij wat Hij ons wil leren. Voel je vrij om eens een keer langs te komen in één van onze diensten, je bent van harte welkom! Lees waar en wanneer onze kerkdiensten plaatsvinden. Je vindt er ook meer informatie over wat je tijdens zo’n dienst kunt verwachten.

We komen niet alleen op zondag samen, ook doordeweeks zien onze gemeenteleden elkaar. Een belangrijk moment in die week is de huiskring. Dit is eens in de twee weken en hierin is tijd voor een gesprek, gebed en gezelligheid. Dit is echt een kernactiviteit in de Nieuwe Kerk!

Er zijn nog meer activiteiten. Zo organiseren we verschillende cursussen, zoals de Marriage Course, de ministry-cursus en de Alpha-cursus. Ook hebben we evenementen voor speciale doelgroepen, zoals bijvoorbeeld Sisterhood, en activiteiten speciaal voor ouderen, tieners en kinderen. En we hebben ook nog eens een hele lijst ‘kleine verbanden‘, zoals wij dat noemen. Kortom: iedereen kan zich in de Nieuwe Kerk op zijn manier aansluiten en samen met anderen actief bezig zijn met het geloof.

Geloven is niet altijd makkelijk. De Nieuwe Kerk is een thuis voor mensen die vol zijn van hun geloof, ervan kunnen uitdelen en mee kunnen doen aan allerlei activiteiten. Maar ook als het even niet zo goed gaat is de Nieuwe Kerk een thuis. Dan slaan we onze armen om elkaar heen. Lees meer over pastoraat.