Kerkdienst 15 september | Startzondag

Zondag starten we met elkaar het nieuwe seizoen, leuk als jij er ook bij bent! Omdat we graag met elkaar gezamenlijk willen starten zijn de kinderen vanaf groep 2 de hele tijd bij ons in de dienst, daar is in lengte, flow en prediking rekening mee gehouden. Corine host een kindermoment rondom het thema. En vergeet niet: er is een preekbingo! (ook voor kinderen > 12 jaar 🙂 ).

Het thema is: Jezus volgen – gekkenwerk?! Wat bezielde Petrus en Andreas eigenlijk om alles achter te laten en hoe raakt die bezieling ook aan mijn bestaan? De kindernevendienst neemt een verlaat afscheid van de tieners die nu in de brugklas zitten. We zijn dankbaar en blij dat er vier ambtsdragers worden bevestigd: Gerdine de Jong – Blaauwendraad tot ouderling-kerkrentmeester, Willem van der Sar tot diaken, Annemarie Manschot tot pastoraal ouderling en Sjoerd Hogenbirk tot ouderling groei.

We zien uit naar een mooie en bemoedigende dienst en natuurlijk ook het leuke vervolg erop dat de startzondagcommissie heeft voorbereid. Tot zondag!
Jan Willem van Dijk

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Jan Willem van Dijk

Jan Willem van Dijk is predikant van de Nieuwe Kerk