MEER MIDDAG zondag 12 december 2021 over ‘Gods roeping’

In verband met de nieuwe maatregelen is het niet mogelijk om de MEER avond te organiseren. Daarom organiseren we op onze vaste tweede zondag van de maand de MEER MIDDAG!

MEER van God ervaren!? Dat blijft dus! 

Op zondagmiddag 12 december 2021 om 15.00 uur zal de MEER middag plaatsvinden in de Nieuwe Kerk (locatie Wilhelminapark). In deze MEER-serie over expect the unexpected zal deze middag in het teken staan van ‘Gods roeping’ onder leiding van Jan Fokker. 

Gods roeping onder leiding van Jan Fokker

Denk jij wel eens na over jouw roeping? Gods stem verstaan op een bepaalde wijze? Maken we ons eigenlijk niet een te groot beeld van onze roeping? 

Jan Fokker neemt ons mee op deze middag in onze roeping. In het bijzonder zoemt Jan in op wat jouw roeping in bijbelse zin betekent. 

Ter afsluiting: gewijzigde locatie!

Het belooft een waardevolle middag te worden. Kom je ook? Wij zien er ontzettend naar uit deze middag door te laten gaan en daarom ben jij van harte welkom!! Vanwege de grote ruimte in de kerk, is reserveren niet nodig. De stoelen staan op ruime afstand van elkaar. 

  • Wat: MEER MIDDAG over Gods roeping 
  • Wanneer: zondag 12 december 2021 om 15.00 uur
  • Waar: Nieuwe Kerk (locatie Wilhelminapark), Hobbemastraat 35 in Utrecht

We zoeken tevens nieuwe commissieleden. Ben je geïnteresseerd of wil je een keer meelopen? Bel, mail of loop langs op de MEER middag.

Met vriendelijke groet,

De MEER-commissie 

Wat je ook interessant zou vinden