Aanmelden: Startzondag 15 September!

Welkom terug na de vakantie! We hopen dat jullie hebben genoten van een welverdiende rust. Vorige week kondigden we het al aan: je kan je vanaf nu aanmelden voor de startzondag van 15 september. Doe dit vooral, zo kunnen wij zorgen dat er genoeg taart is & en en je ook van een lekkere lunch kan genieten!

Meer lezen “Aanmelden: Startzondag 15 September!”

PGU Waddenretraite 24-28 maart en 15-19 september 2025 

Vijf dagen waarin de getijden van de zee en de getijden van de gebeden bij elkaar komen. Uitwaaien, bezinnen, stil worden, ont-moeten, delen en genieten van wad, zee en strand op Schiermonnikoog. Klinkt dat als iets voor jou? Schrijf je dan in voor een vijfdaagse PGU-Waddenretraite.

Meer lezen “PGU Waddenretraite 24-28 maart en 15-19 september 2025 “

Nieuwe ambtsdrager: Sjoerd Hogenbirk

Hallo allemaal, mijn naam is Sjoerd Hogenbirk. Op 15 september zal ik bevestigd worden als ouderling Groei. Dat vind ik een hele bevoorrechte en bijzondere plek omdat er (zo schat ik in) niet veel plekken zijn in Nederland die een ouderling Groei hebben. Ik zie er naar uit om onze groei als kerk op een goede en gedragen manier ten dienst te laten zijn voor Gods Koninkrijk.

Sinds 2010 kom ik samen met Yolinda in de Nieuwe Kerk. We hebben ook het voorrecht gehad om onze kinderen Anna, Sara en Job daar te kunnen laten dopen. Ik vind het een voorrecht om op een plek en in een gemeenschap als de Nieuwe Kerk te mogen komen, ook als gezin. Voor mij is dat heel kostbaar en ook heel waardevol om voor in te mogen zetten. Inmiddels heb ik al meerdere zaken mogen doen binnen de kerk, zoals al eerder als onderdeel van kerkenraad rondom het diaconaat, jongerenkring, marriage course, etc.

Het bijdragen aan onze kerk, vind ik belangrijk en waardevol. Ook als ouderling Groei, vind ik het belangrijk dit proces op een manier te doen die goed bij ons allen past. En ook bij de stad Utrecht. Ik ben er van overtuigd dat wij als kerk van zeer grote toegevoegde waarde (kunnen) zijn voor onze stad. Ik zie er naar uit om samen met jullie allemaal onze groei vorm te geven. Stap ook vooral op mij af bij vragen, suggesties en behoeften rondom onze groei en onze kerk!